in

Meer dan tien redenen om geen griepprik te halen

man holding syringe

Het is herfst en dus voor veel mensen weer tijd om de jaarlijkse te halen, zeker nu zo “gevaarlijk” is.

De meesten hebben werkelijk geen flauw benul wat ze doen met die prik en daarom hier meer dan 10 goede redenen om het vooral niet te doen.

Gary G. Kohls is een holistische arts uit Duluth in de Amerikaanse staat Minnesota, met een uitgesproken mening over onder andere de gevaren van .

En één van die gevaren is de griepvaccinatie. Steeds meer mensen worden richting griepvaccin gepushed onder het motto van hoe meer mensen zijn gevaccineerd des te beter werkt het, terwijl juist het tegendeel het geval blijkt te zijn. Vaccinaties veroorzaken juist vaak de ziekte die ze geacht worden te voorkomen.

Dr. Kohls heeft nu een aantal punten gepubliceerd die uitleggen waarom je de griepprik moet vermijden. Bij Kohls staan 18 punten vermeld, wij hebben er daar 14 van gemaakt door een aantal punten die betrekking hadden op hetzelfde, samen te voegen.

  1. Mensen die een griepprik halen lopen 36 procent meer kans op covid19.

Dit is iets waar ook wij eerder uitgebreid over hebben geschreven en is te lezen in dit eerdere artikel.

  1. Onderzoek toont aan dat gevaccineerde kinderen meer kans hebben om ziek te worden met ademhalingsproblemen.

Kinderen die een griepvaccin ontvingen hadden een 440 procent grotere kans dan niet gevaccineerde kinderen om binnen negen maanden na de vaccinatie een infectie in de ademhalingsorganen op te lopen. Daar bovenop kon dit onderzoek geen bewijs vinden dat het werkte om die kinderen te beschermen tegen influenza.

  1. In reactie op een vaccin aangemaakte antilichamen maken je kwetsbaar voor van ademhalingsorganen.

Als gevolg van vaccinatie maakt het lichaam zogenaamde anti-HA2 lichamen aan. Deze zorgen voor een conditie waar er virus of virus cel fusie kan plaatsvinden. Celfusie is een cellulair proces waarbij twee of meer cellen samensmelten tot een meerkernige nieuwe cel, genaamd het syncytium.  Hierdoor worden mensen kwetsbaarder voor ziektes van de ademhalingsorganen.

  1. Griepvaccins verhogen kans op hartaanval.

Uit een in 2011 gepubliceerd onderzoek blijkt dat griepvaccinaties ontstekingen kunnen veroorzaken aan bloedvaten, waardoor een verhoogd risico ontstaat voor meer ernstige zaken zoals een hartaanval.

  1. Vaccinaties bij (te) vroeg geboren kinderen kunnen ontstekingen/hartproblemen veroorzaken.

Het is de norm om kinderen zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met de vaccinatiespuit. Echter, onderzoek onder andere bij vroeggeboren baby's toont aan dat zich hier ook weer ontstekingen voor doen die tot hartproblemen en andere kwalen kunnen leiden. Dit onder andere door de hulpstoffen die aan vaccins worden toegevoegd.

  1. Kinderen die een griepprik krijgen hebben drie keer meer kans dan niet gevaccineerde kinderen om in het terecht te komen als ze griep hebben.

Dit is een onderzoek dat wanneer je dat leest eigenlijk wel grappig is. Het onderzoek komt tot de conclusie dat in plaats van dat een griepvaccin voorkomt dat een kind met griep in het ziekenhuis terechtkomt, juist het omgekeerde het geval blijkt te zijn en dat in het bijzonder voor kinderen die astma hebben. Dus waar het vaccin de kinderen zou moeten beschermen, veroorzaakt dit het omgeerde effect. Maar dan komen ze tot een grappige conclusie, want is het niet gezegd dat die tegen de griep gevaccineerde kinderen vaker in het ziekenhuis terechtkomen door die vaccinatie.

  1. Doordat zorgmedewerkers zich laten vaccineren beschermen ze patiënten, toch?

De werkelijkheid is echter dat een onderzoek heeft aangetoond dat wanneer zorgmedewerkers zich laten vaccineren tegen de griep dit niet aantoonbaar bescherming biedt voor patiënten. Het onderzoek concludeert dat de claims die dit beweren zwaar overdreven zijn en dat niemand op dit moment kan aantonen dat het zo is.

  1. Griepprik veroorzaakt ontstekingen bij zwangere vrouwen.

Men probeert tegenwoordig …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een avondklok in Nederland? Die is dichterbij dan we denken…

person holding white and red card

Wordt de coronacrisis ingehaald door een bankencrisis?