in , , ,

Meest asociale kabinet ooit windt er geen doekjes meer om, fors groeiende dakloosheid en armoede

via https://twitter.com/bentualdepineut/

Wanneer zelfs de massamedia schrijven over groeiende dakloosheid en , naast de jubelverhalen over de groeiende , weten we zeker dat de arrogantie van zo groot is dat deze regering zich zelfs niets meer van de armoede en honger in ons land aantrekt.

Sterker nog: ze schamen zich er niet voor, anders zouden de reguliere media hierover nooit zo openlijk mogen berichten. Waar is deze arrogantie van de macht op gebaseerd? Waardoor vinden mensen dit niet meer abnormaal?

We kijken eerst naar een paar wapenfeiten waarop asociale neo liberalen trots zijn. Deze prestaties tonen meteen aan dat de bevolking murw is geworden voor de aantasting van hun rechten en dit kritiekloos heeft geaccepteerd.

Blijkbaar is het algemene gevoel dat er ‘toch niets meer aan te doen is’ en ‘het zal mijn tijd wel duren’-gevoel. Graag deel ik met jullie hiervoor een verklaring. Maar eerst vier asociale mijlpalen. (er zijn er meer, maar deze spreken mij het minst aan)

1.Participatie

Als je op zoek gaat naar een kantelpunt in de acceptatie van armoede en honger in NL dan denk ik dat dit rond 2014 ligt. Uitgerekend op initiatief van de Partij van de Arbeid wordt de Participatiewet ingevoerd.

De sociaal democraten onder aanvoering van de huidige fractievoorzitter en de huidige commissaris van de Koning in Drenthe voeren op hun toenmalige Ministerie van Sociale Zaken de participatie in. Je krijgt alleen een als je er een tegenprestatie voor levert, zelfs als dit betekent dat een glazenwasser ontslagen wordt en via de sociale Dienst weer hetzelfde werk gaat doen maar dan met behoud van uitkering.

Hoe huichelachtig kan een voormalig socialist afrekenen met zijn voornaamste aanhang. Dit is voor velen meteen een ….

Lees verder bij de bron: De Lange Mars Plus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Ben as we speak op terugreis vanuit Vancouver -Canada naar Holland: ben me kapot geschrokken van het grote aantal daklozen (duizenden!) vergeleken met een aantal jaren terug. Als we niet snel gaan zorgen voor betaalbare woningen in plaats van al die absurde klimaat hysterische maatregelen dan is dit ons voorland in Nederland. Wordt wakker!!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Opnieuw sterke stijging illegale migranten in Griekenland, verdrievoudiging in paar weken

Kabinet belooft opnieuw meer koopkracht, trapt Nederland er weer in? Zzp-er is de klos