in , ,

MegaMinisterie verbouwing van 267 miljoen: rillen van de kou, vallen van de trap, niet kunnen zitten, depressief en straalkachels

De trappen in het splinternieuwe megaministerie aan de Rijnstraat in Den Haag zijn afgesloten na meerdere valpartijen. Ook werkt het klimaatsysteem niet goed: in het gebouw zijn straalkachels geplaatst om kleumende ambtenaren op te warmen, er wordt veel houtje-touwtje opgelost.

De ellende stapelt zich op in het gebouw waarin zij werken. Vorig jaar bleek al dat werknemers baalden van het recent verbouwde pand, vanwege slecht zittende designstoelen, een gebrek aan werkplekken en een ‘akelige sfeer’.

Nu blijkt ook dat meerdere ambtenaren het afgelopen jaar van de designtrappen zijn gevallen. De incidenten waren aanleiding om direct de trappen af te sluiten.

Het megaministerie werd eind 2017 geopend door koning Willem-Alexander, na een grondige opknapbeurt die 267 miljoen kostte. Dat het gebouw kort na de opening een prestigieuze architectuurprijs won, leidde bij ambtenaren tot hoon en ergernis.

Veel ambtenaren vinden het gebouw te donker. Slecht zittende designstoelen zijn de afgelopen maanden vervangen en depressieve tinten op de muren zijn overgeschilderd.

Lees verder bij de bron: AD.nl

Ach, de burger betaald toch wel.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klimaatspijbelmars: met walmende vervuilende dieselbussen achter de linkse leraar aan

Groenste kabinet ooit faalt compleet om klimaatdoelen te halen