in , , ,

Meneer Opstelten, het terrorisme is al in België!!

Het was niks, het is niks en het wordt niks. Dat zijn de beroemde woorden van minister Opstelten over de zaak Demmink. Er liggen stapels aangiften en bewijzen tegen de voormalige secretaris-generaal van , Joris Demmink, maar studiegenoot Opstelten weigert zijn vriend Demmink serieus te laten onderzoeken en dus loopt de van kinderverkrachting verdachte Joris Demmink nog steeds op vrij voeten.

Amateurbeelden politie-actie Verviers

Gisteren kondigde Opstelten tijdens het debat over de in Parijs aan dat de politie niet zwaarder hoeft te worden bewapend, want het terrorisme neemt zo'n vaart niet. Waarschijnlijk zal de opgeblazen drankliefhebber Ivo Opstelten vanavond ook geen noodzaak zien in extra beveiliging want het terrorisme is nog steeds zuidelijk van onze landsgrenzen.Vanavond sloegen Islam terroristen weer toe in België, ver weg van de luie stoel van de 'er die in woont. Ivo, was het niks, is het niks of wordt het niks?

In een huis in de Belgische plaats Verviers heeft de politie drie terreurverdachten neergeschoten. Twee van hen zijn om het leven gekomen, de derde is zwaargewond geraakt, meldt de Belgische justitie. Het zou gaan om terugkeerde Syriëgangers.

Lees verder via Meneer Opstelten, het terrorisme is al in België!!.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rusland draait de gaskraan dicht

De trein dendert met grote snelheid richting afgrond