in , , ,

Merkel heeft de controle verloren: Duitsers beginnen grote protesten tegen migranten en open grenzen

A1 gr 1 1

Twee grote protesten tegen migratie hebben de Duitsers wakker gemaakt: op 20 januari protesteerden minstens 2500 deelnemers in Cottbus en afgelopen zondag, op 28 januari, was er weer een groot protest in Kandel .

https://www.facebook.com/ZukunftHeimat/posts/813396672173407:0

De protesten begonnen in Cottbus nadat Syriërs binnen een paar dagen verschillende Duitsers hadden aangevallen. Bijvoorbeeld een Duitse man en een Duitse jongen werden aangevallen met messen door Syriërs. Na andere incidenten werden de spanningen in de stad zo hoog dat het de acceptatie van nieuwe vluchtelingen stopte .

Maar ook in Kandel hebben mensen genoeg van migrantengeweld. In december werd een 15-jarig Duits meisje, genaamd Mia, op brute wijze vermoord door een Afghaanse vluchteling in een drogisterij. Mia was geliefd, ze hielp het lokale carnaval elk jaar organiseren.

Na de moord op het meisje werd de woede van het volk veroorzaakt door een burgemeester die meer bezorgd leek om xenofobie dan om de veiligheid van de Duitse burgers. Bezorgde vrouwen die zich ongehoord voelden begonnen te protesteren en de protesten begonnen zich te verspreiden met de grootste happening van afgelopen zondag.

Verschillende Duitse bronnen vertelden ons dat er nog meer grote protesten zullen volgen en het zou ons niet verbazen als ze groter worden. Er kon geen betere trigger zijn dan de toespraak van het Economisch Forum van Merkel in Davos, waar ze zei dat ze zich voornamelijk zorgen maakt over rechts-populisme.

https://youtu.be/5sbKVlzJBiA

Het is duidelijk dat Angela Merkel snel de controle verliest. Ze heeft veel moeite om een ​​regeringscoalitie op te zetten en leden van haar eigen partij in Freiburg eisten eerder dat ze zou aftreden. Met de onlangs begonnen protesten van Duitse burgers zal haar situatie niet snel verbeteren.

Volgend protest: 3 februari in Cottbus

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
raadvanstate

Meer Democratie sleept Ollongren voor de rechter wegens afschaffing referendum

eb36b5072af7073ecd0b470de7444e90fe76e7d419b3124294f9c3 640 bitcoin

EU Sargentini reguleert bitcoins en schroeft bestrijding witwascriminaliteit op