in , ,

Merkel staat open voor verdubbeling van “vluchtelingen” in de EU

De Duitse bondskanselier Angela (CDU) ondersteunt het voorstel om meer “vluchtelingen” dan tot nu toe gepland blijvend in de EU op te nemen.

Ze bleek er vandaag voor open te staan om het aantal toegezegde plekken voor heel Europa van 20.000 naar 40.000 te verdubbelen.

Dit zou een aantal zijn dat “een Europese Unie met 500 miljoen inwoners wel aankan”, aldus Merkel na een ontmoeting met de hoge vluchtelingencommissaris van de VN, Filippo Grandi, en de directeur-generaal van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), William Lacey Swing, in Berlijn.

Voorwaarde zou echter zijn beter greep te krijgen op de illegale .

“Wij zijn bereid ons deel bij te dragen”

Voor Duitsland garandeerde Merkel “dat wij bereid zijn ons deel te dragen.” Ze verwees in dit verband ook naar de opname van “vluchtelingen” in het kader van het EU-akkoord met Turkije, waar Duitsland al een voorschot op genomen zou hebben.

In het kader van het “Resettlement-programma” van de Verenigde Naties hadden de EU-lidstaten zich enkele jaren geleden verplicht tot het scheppen van 20.000 plekken voor “vluchtelingen” uit Syrië. Daarvan dienen 1600 mensen naar Duitsland te komen.

Bron:
www.focus.de

Lees verder bij de Bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bb
3 jaren geleden

elke europeaan wordt verplicht een vluchteling op te nemen

Martin K.
3 jaren geleden

Mevrouw Merkel kijkt vooruit, een van de grootste problemen in de Westerse wereld is vergrijzing.
Een pilletje geven mag niet, zelfs niet in Nederland, daarvoor is D66 te klein.
Daarom een oplossing die SMART is (blijvend), overspoel Europa met culturen die dit probleem kunnen verhelpen, ofwel sta massa emigratie toe met een voorkeur voor jonge mannen.

Mevrouw Merkel kan er natuurlijk niets aan doen, dat er soms een paar Westerse cultuur haters tussen zitten. Trouwens de hele politiek wast de hand in onschuld als de zoveelste terreur aanslag is gepleegd.
Wat een geweldige bijdrage aan Europa en wat blijkt, de sterftecijfers stijgen en de levensverwachting gaat dalen, goed voor ons pensioenfonds en de arbeidsmarkt. Gelukkig hebben we sterke leiders met een vooruitziende blik, die de problemen in Europa oplossen.
Mevrouw Merkel hartelijk dank!

Waar het echt over gaat met Noord-Korea?

Gewoon even het Sleepwet Referendum tekenen!