Mestfabrieken zijn vergeven van fraude en niet duurzaam, waarom wil de overheid ze dan zo graag?

Antranias / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. NL overheid = landverraad = NWO schreef:

  Het grote probleem is dat de NL overheid geen kennis meer in huis heeft. Niet van mest, niet van energie, niet van CO2, niet van financiën, niet van gezondheid, niet van het belang van voeding ….
  Zo’n beetje alles is geprivatiseerd (en daarmee verdween alle interne kennis) en NL wordt momenteel als een black box gerund door een paar “managers” die werkelijk van toeten nog blazen weten.
  De overheid heeft alleen juristen en historici in dienst en de regering/overheid denkt op basis van een paar uitgangspunten het land goed te kunnen besturen. Naast uiteraard de belastingdienst die geen andere taak heeft om op zoveel mogelijk zaken belasting te kunnen heffen. En dan met de pestende opmerking dat “ze het niet leuker kunnen maken”. En omdat de overheid geen enkele kennis meer heeft gaat een verbouwing van het Ridderhof een miljard kosten …. who cares …

  Verder is het besturen van een land kipsimpel: het basis principe van de NL overheid is dat alles moet geld opleveren. Naast de torenhoge en ellenlange lijst van belastingen moeten er ook honderdduizenden boetes er per jaar worden uitgedeeld. En hoeveel parkeergeld er per jaar niet wordt binnengeharkt …En wat te denken van de postzegelgrote kavels grond voor woningen bijvoorbeeld van € 500 per m2 …. waar landbouwgrond € 7 per vierkante meter kost. En er zijn nog duizenden meer zaken ….

  Tja … En hoe bestuur je nu eigenlijk een land? Ehhh … duurzaam moet. Schoon moet. CO2 is slecht en moet niet. Zwarte Piet is discriminatie en negerzoenen ook. Aardgas moet weg en diesel mag ook niet. Hoe dat moet? Geen idee !!! 5G is lekker snel … En chemtrails is gewoon uitlaatgas van vliegtuigen … toch? Dat is het nivo waarop de overheid werkt.

  NL is geen democratie maar een oligarchie. Banken en multinationals bepalen wat er gebeurt (slechts geïnteresseerd in inkomsten) en de overheid voert uit (omdat ze zelf geen beleid kunnen maken)…. En de burgers? DIe moeten niet zeuren en worden uitgebeend als slachtvee …
  Het kan wat mij betreft niet missen: Nederland is het land waar de Nieuwe Wereld Orde wordt uitgetest.

Discuseer je mee?