in ,

Met 1 wet zijn naast Syrië gangers ook Jehova getuigen, kerkgangers en de Paus terroristen

Een droevige dag voor de Nederlandse godsdienstvrijheid en . Dit probeert alles strafrechtelijk op te lossen.

Het zal U niet ontgaan zijn dat gecombineerde Nederlanders en bekeerde Nederlanders het land verlaten om mee te vechten in . In hun oneindige wijsheid worden de “radicale” jongeren  en met name die de islam belijden, Onder de terroristen wetgeving gebracht. het makkelijke van dit (nood)wetje is dat groepjes jongeren en ouderen, die een ander geloof belijden , kunnen worden aangemerkt als terroristen omdat ze in groepsverband mensen aanspreken en hun verhaal doen om het geloof te “turnen”.

Diverse bekende advocaten waaronder Knoops zegt dat het middel het doel voorbij streeft en eigenlijk een luie oplossing is. Het botst met a de en het vrijheid van godsdienst artikel in de .

Deze regering is er een van “Maak de mensen bang en we kunnen ze overal op controleren.” Dag Privacy !!

Deze heeft echter een minder leuke bijwerking voor de Jehova's getuigen die langs de deuren gaan in groepjes, ook zij kunnen worden aangemerkt als terroristische organisatie! Nu is het wachten totdat aangifte gedaan wordt van een voet tussen de deur plaatsen om de wachttoren te slijten !

Lees verder via UrubiN.

 

Foto via rivdia


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Neger zoen, Zwarte Piet, Pipi Langkous nu nog de gouden koets

De vijf grootste leugens over de Ebola epidemie