in ,

MH17, de door Lagarde voorspelde “reset” is begonnen

Met het neerschieten van vlucht MH17 zijn we een nieuwe fase in onze wereldgeschiedenis ingegaan.

Een gebeurtenis die is te vergelijken met het neerschieten van aartshertog Franz Ferdinand in 1914, wat toen leidde tot de Eerste .

Zoals eerder bericht hield het hoofd van het (Internationaal Monetair Fonds), , begin dit jaar een merkwaardige toespraak waarin zij bleef hameren op de magische krachten van het getal 7.

In een andere toespraak bleef zij het accent leggen op het feit de wereld een “reset” nodig heeft om uit de huidige economische problemen te komen.

“Enkele weken geleden in een interview noemde zij het woord “reset” zelfs tien keer in een tijdsbestek van drie minuten. Alsof ze hoe dan ook duidelijk wil maken dat er iets gaat gebeuren”.

Dit is door velen geïnterpreteerd als een financiële reset, uiteraard omdat zij hoofd van het IMF is, maar zoals wij schreven in maart:

“In welke vorm en hoedanigheid een dergelijke reset zou moeten plaatsvinden is natuurlijk nog maar de vraag.

Het kan zijn door het ineenstorten van bijvoorbeeld de derivatenhandel, waarbij de hele wereld waarschijnlijk in één klap al haar pensioengeld kwijt is. Maar, het zou ook heel goed kunnen gebeuren door bijvoorbeeld een wereldoorlog”.

Uit de bekende 7 toespraak is af te leiden dat zij verwijst naar de maand juli van dit jaar. Er waren zelfs mensen die meenden dat de dag waarnaar zij verwijst de 20ste was, maar dit was zoals wij schreven discutabel. Wanneer we de exacte dag even buiten beschouwing laten, maar de maand juli nemen, dan heeft zij gelijk gekregen want de reset is begonnen.

Want, zoals later ongetwijfeld zal blijken, is het neerhalen van vlucht MH17 in talloze opzichten een historische gebeurtenis. Een die is te vergelijken met het neerschieten van de Oostenrijkse aartshertog Franz Ferdinand in 1914, een daad die uiteindelijk zou leiden tot de Eerste Wereldoorlog.

Het maakt in dit stadium dan ook niet meer uit wie of wat de werkelijke daders waren van de aanslag want de veroordeling heeft al plaatsgevonden. En wel door de mainstream media en al worden er duizenden bewijsstukken aangevoerd die het tegendeel bewijzen en ook al is er geen enkel bewijs geleverd, het maakt allemaal niet meer uit want is gekozen om schuldig te zijn.

Waar tot het moment van het neerhalen van vlucht MH17 er nog altijd mogelijkheden waren om tot een soort diplomatieke oplossing te komen aangaande het conflict in de Oekraïne, is dat nu niet meer mogelijk. De enige route die nog openstaat is keiharde confrontatie, wat zo goed als zeker tot een Derde Wereldoorlog zal leiden.

Met het inluiden van deze fase in onze wereldgeschiedenis is de reset begonnen. Er is een stap gezet die met geen mogelijkheid teruggedraaid kan worden. Er zijn zaken nu in beweging gezet die alleen maar kunnen eindigen in een mondiaal conflict.

Het zal beginnen met handels- en valutaoorlogen, die zoals de leert, altijd gevolgd worden door en vergezeld gaan van militaire conflicten.

Voorlopig gaat alles dus precies volgens plan.

Zoals wij onlangs schreven: De Derde Wereldoorlog ontvouwt zich voor onze ogen.

via Niburu.

Photo by Center for Global Development (CGD)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waar blijven Amerika’s bewijzen?

Waarom moet je niet geloven wat in de krant staat?