in , , , , ,

MH17: Een slecht geregisseerde politieke operette waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan

Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) houdt zich al drie jaar intensief bezig met het onderzoek naar het neerhalen van vlucht van Malaysia Airlines.

Hij stelt voorop dat het geen ramp was, omdat er geen sprake was van bijvoorbeeld een technisch mankement of menselijk falen. Het is neergeschoten.

Premier en Frans Timmermans beloofden de nabestaanden en heel Nederland een diepgaand onderzoek. De onderste steen zal boven komen, aldus Rutte.

Nederland lijkt spel mee te spelen

Na drie jaar blijkt dit onderzoek niets anders dan een slecht geregisseerde politieke operette waarin het verhullen van de centraal lijkt te staan.

De vele Kamervragen die Omtzigt heeft gesteld aan de regering over MH17 blijven grotendeels onbeantwoord en roepen vaak juist meer vragen op.

Hoewel Nederland als meest belanghebbende de leiding heeft over het onderzoek, lijkt zij het spel mee te spelen.

Grove geschiedvervalsing

De Nederlandse regering maakt zich daarmee medeschuldig aan een proces van grove geschiedvervalsing.

Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en dat de waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt aan het beschermen van geopolitieke belangen.

Café Weltschmerz hoopt dat door dit interview een grotere maatschappelijke druk ontstaat op onze overheid om het belang van de nabestaanden, namelijk waarheidsvinding, centraal te gaan stellen.

https://youtu.be/ac-ggusyffw

 

[Café Weltschmerz]

Bezoek of lees ook eens verder via de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Monsanto koopt ‘wetenschap’ die de onschuld van glyfosaat ‘bewijst’

‘Deep state’ oorlog van elite: Donald Trump dreigt zelfde lot te ondergaan als John F. Kennedy