in

MH17 proces hervat, de uitkomst is al klaar: de verdachten zijn schuldig

Het MH 17 proces is vandaag hervat in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol (daarover zo meer). Daar staat Oleg Poelatov terecht, de enige verdachte voor het neerhalen van die zich laat verdedigen door een advocaat en dat is Sabine ten Doesschate.

Ten Doesschate stelt volkomen terecht dat het OM al 6 jaar bezig is met onderzoek, terwijl zij 3 maanden heeft gekregen ter voorbereiding, waar het dossier meer dan 36.000 pagina’s lang is…… Over dat dossier: de advocaat heeft gevraagd het geheel te vertalen naar het Russisch, echter dat weigert de rechtbank, daar de Poelatov een samenvatting heeft gekregen…… Dacht toch altijd dat een verdachte het recht heeft om alle stukken te mogen inzien die ten grondslag zullen liggen aan diens veroordeling dan wel vrijspraak, waar de uitkomst van deze rechtszaak al vaststaat: Poelatov is schuldig en dat op basis van een enorme berg onzin, onzin die normaal gesproken niet eens tot een rechtszaak zou leiden…… (zie de rammelende rapporten, o.a. door bij elkaar gesprokkeld, waar deze lekenjournalisten ook nog eens worden betaald door de VS overheid; over partijdigheid gesproken….)

Advocaat ten Doesschate voert terecht aan dat zij de laatste 3 maanden niet naar Rusland kon reizen vanwege de Coronacrisis, ook daar heeft de lak aan, ze had voor de Coreonaciris kunnen gaan, luidt het oordeel, terwijl het toch echt om een periode van 3 maanden gaat die de voorbereiding groot is….. Bovendien is het zaak om  niet te lang voor een rechtszaak met de cliënt (verdachte Poelatov) te overleggen, me dunkt dan is zelfs 3 maanden een lange periode……

Waarom wordt het proces gehouden in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol, is men bang dat Putin met een stel FSB’ers de rechtbank zal bestormen? Totaal belachelijk, zeker als je bedenkt dat de enige verdachte die zich laat vertegenwoordigen door een advocaat niet eens aanwezig zal zijn……. Dat deze rechtszaak plaatsvindt in een extra beveiligde rechtbank is duidelijk bedoeld om het Nederlandse volk duidelijk te maken dat Rusland en niemand anders schuldig is aan deze vreselijke ramp en misdaad…….

Alleen het voorgaande geeft nogmaals aan dat van een eerlijk proces in zake MH17 geen sprake zal zijn, nogmaals: Rusland moet hangen……….. Extra smerig is de houding van de reguliere media, die van meet af aan hebben geschreeuwd dat Rusland en de opstandelingen in Oost-de daders zijn……

Een eerlijk proces? Nee dus, zie voorts alleen al het feit dat alle radarposten van Oekraïne op de dag van de ramp werden uitgeschakeld, zogenaamd vanwege onderhoud, echter geen land dat daarvoor alle radarposten tegelijk uitschakelt……. Of wat dacht je van het feit, dat MH 17 de enige vlucht was die recht over oorlogsgebied in Oost-Oekraïne vloog, terwijl normaal gesproken een andere route werd gevlogen (ook door de KLM en Malaysia Airlines)…… Over gesproken: de voormalig premier heeft zich meermaals negatief over het totaal partijdige onderzoek uitgelaten, waar men echter lak aan had, terwijl hij met wel degelijk sterke punten kwam waarom hij e.e.a. stelde……

Nogmaals wil ik bij deze de nabestaanden van de slachtoffers heel veel sterkte wensen, nu ze weer alles zullen doormaken en dat middels een proces dat wat betreft de aanklachten aan alle kanten rammelt….

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wereldbank: coronacrisis zorgt voor diepste recessie sinds WOII

Nog even over het vliegen: Sars en H1N1 bleken besmettelijk in vliegtuigcabine