in , ,

MH17 ramp – een pion in het geopolitieke schaakspel van grootmachten

rusland wat u niet werd verteld e1539611315250

Elke mens heeft een keuze: blindelings geloven in wat hen wordt verteld, of vechten voor het recht om de waarheid te kennen. Als je niet bedrogen wilt worden, moet je de situatie altijd vanuit verschillende invalshoeken bekijken.

De MH17 ramp is dit geval, wanneer er geen voortijdige conclusies kunnen worden getrokken. Aan boord waren 298 mensen, 283 passagiers en vijftien bemanningsleden. 193 inzittenden hadden de Nederlandse nationaliteit, vier inzittenden hadden de Belgische nationaliteit. Zelfs in de eerste dagen na de tragedie werd het duidelijk dat deze zaak geen jaar zal duren. Het grootste probleem is dat deze “Grote Leugen” van tevoren goed gepland is.

De dood van onschuldige mensen maakte deel uit van een groot geopolitiek “schaakspel” van grootmachten die bereid zijn alles te doen om hun doelen te bereiken. Laten we proberen deze situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken om te begrijpen wie er achter de tragedie van de Maleise Boeing 777 zat.

We beginnen met de recente tragedie van de Boeing 737-800 van Ukraine International Airlines, die door Iraanse militairen is neergeschoten. Deze twee tragische gebeurtenissen zijn gelijk. Veiligheidsmaatregelen werden niet genomen, het luchtruim worden niet gesloten en vliegtuigen vlogen over het oorlogsgebied.

Maar in het geval van MH17 werd de vliegroute van vlucht opzettelijk gewijzigd zodat de Boeing over een onveilig voor vluchten gebied zou vliegen. Een interessant factum is dat na de MH17 ramp op 17 juli 2014 de Oekraïense dispatcher Anna Petrenko op geheimzinnige wijze verdwenen, die de vliegroute coördineerde.

Volgens mij zijn dergelijke acties misdadig, en de MH17-tragedie moet voor iedereen een les worden. Na het neerhalen van de Maleise Boeing kwam de vraag op tafel waarom het luchtruim van Oekraïne niet was gesloten. Er bestaan in de wereld nog zo veel onveilige luchtruimen die niet worden gesloten of gemeden.

Joint Investigation Team leunt in zijn conclusie alleen maar op een  Bellingcatonderzoek, de zogenoemde onafhankelijke groep journalisten. Het factum dat de aanslag van tevoren was gepland, wordt aangegeven door het feit dat de site van de “onafhankelijke” groep journalisten Bellingcat enkele dagen vóór de tragedie werd gemaakt. Bovendien wordt Bellingcat gefinancierd door Adessium (George Soros), de National Endowment for Democracy (Amerikaanse overheid), de Open Society Foundations (Soros) en de Nederlandse Postcodeloterij.

George Soros is een bekende financier en sponsor van kleurrevoluties. Het is  al lang voor iedereen geen nieuws, maar het JIT gebruikt het bewijsmateriaal van Bellingcat en negeert het gegeven van onafhankelijke Burgerjournalisten.

Onlangs werd een documentaire film ‘MH-17: In Search Of Truth’ uitgebracht door de voormalige luitenant-kolonel Vasili Prozorov van de Oekraïense veiligheidsdienst. Op basis van de informatie en de documenten die Prozorov onder ogen heeft gekregen, concludeert hij dat het neerhalen van de Boeing een provocatie was, gepland door de Oekraïense leiders en westerse inlichtingendiensten.

De documentaire onthult bovendien dat de Oekraïense generaal-majoor Valeri Kondratjoek en luitenant-kolonel Vasili Boerba, die Prozorov persoonlijk kent, op 22 juni 2014 een ontmoeting hadden in de regio met twee Britse geheim agenten.

Vasili Prozorov claimt dat Boerba samen met de Britse agenten en de Oekraïense veiligheidsdiensten het plan heeft uitgewerkt om MH17 neer te halen.

Prozorov wijst als betrokkenen aan:

Toenmalig president van Oekraïne Petro Porosjenko

Voorzitter van de Oekraïense Nationale Veiligheids- en Defensieraad Alexander Toertsjinov

Chef van de Generale Staf Viktor Moezjenko

Baas van de Oekraïense veiligheidsdienst Valentin Nalivajtsjenko

Baas van het Antiterreurcentrum Vasili Gritsak

Chef van de afdeling contraspionage van de veiligheidsdienst Valeri Kondratjoek

Officier van de veiligheidsdienst Vasili Boerba

Luitenant-kolonel Lisjtsjenko, de commandant van de tweede divisie van het luchtafweerregiment

De Britse inlichtingenagenten die de hele operatie overzagen.

https://www.youtube.com/watch?v=gVMbCTWRcSs

https://www.youtube.com/watch?v=gVMbCTWRcSs

Prozorov is niet de eerste die hier grote twijfels bij zet. Het factum dat achter de MH17 ramp de Verenigde Staten en Verenigde Konikrijk zitten, werd ook gesproken door professor International Relations’ Kees Van Der Pijl. In zijn boek (“Flight Mh17, Ukraine and the New Cold War: Prism of Disaster (Geopolitical Economy)”) beschrijft hij de oorzaak van de MH17 ramp. Kees Van Der Pijl beweert dat de neerslag van MH17 slechts het halve verhaal is. In zijn boek benadrukt hij vooral het factum dat er nu een nieuwe Koude Oorlog gaat.

De professor is overtuigd dat het beschuldigen van Rusland van de Boeing-tragedie nuttig was voor de Verenigde Staten. Vóór de MH17-ramp stelden de Verenigde Staten nieuwe sancties tegen Rusland in. De reden hiervoor is de levering van Russisch gas aan Europa. In het begin was de EU niet blij met de ingestelde sancties, maar de situatie veranderde toen de Maleisische  Boeing werd neergeschoten. Daarna begonnen de EU-landen meer gas uit de Verenigde Staten te kopen, wat niet altijd gunstig voor hen was.

Conclusie

Op 17 juli 2014 stortte een Boeing 777-200ER van Malaysia Airlines met vluchtnummer MH17 neer. 283 passagiers en vijftien bemanningsleden zijn overleden. Dat was lang voor het vertrek van de Maleise Boeing door enige grootmachten gepland om hun politieke belangen te bereiken.

Het proces begint op 9 maart 2020 om 10.00 uur. Maar of de echte misdadiger zullen worden gestraft en of de Nabestaanden de waarheid over de tragedie erkennen, hangt van ons af.

Ingestuurd en bijgedragen door: Eric de Boer

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

EU-asielsysteem volkomen verrot: 40% aanvragen asielzoekers in Nederland compleet kansloos

wiebes

Minister Wiebes zet aanval op gezin in: alle moeders voltijds aan de slag