in , , , ,

MH17: Totale camouflage van de feiten..?

Rutte VN MH17 30 09 2

Waarom wordt er bij het onderzoek naar de daders van de aanslag (per ongeluk of opzettelijk) niet gekeken naar de rol die Oekraïne en specifiek de CIA in Oekraïne gespeeld heeft? Zijn ze bij voorbaat uitgesloten van mogelijk daderschap..?

Kan het gewoon niet, meneer Rutte, dat deze smerige roversbende, die de CIA is, een essentiële rol heeft gespeeld in het vuurtje-stoken tussen Rusland en Europa. Zijn wij nou zo slim, of onze regering zo dom. Of weten de regeringslieden het duvelsgoed en durft de ene helft er niet over te beginnen, terwijl de andere het spelletje dóór heeft en helpt de waarheid te verkrachten..?

Michael Bociurkiw

OVSE-waarnemer, de Canadees Michael Bociurkiw rapporteerde al snel, na het inspecteren van de MH17-wrakstukken, dat hij mitrailleurkogelgaten in één van de vleugels van de Boeing 777 had (klik voor hele artikel)

Als een Russische BUK-raket zou zijn gebruikt, wil dat dan zeggen dat de Russen schuld hebben? Amerikaanse wapens worden gevonden bij alle oorlogen in de wereld; is de VS  dan meteen de schuldige..? Het verhaal over de betrokkenheid van Oekraïne, dat een paar maanden tevoren door de Amerikaans-Zionistische kliek werd overlopen en officieel een revolutie doormaakte, blijft maar uit de pers.. WAAROM STELT NIEMAND DEZE KWESTIE AAN DE ORDE.. Er klopt gewoon helemaal niets van.. Hoe kun je Oekraïne ALS MOGELIJKE DADER in een onderzoeksteam benoemen? Hoe kun je dit land een veto geven over de uitkomst van het onderzoek..? Smerige politieke spelletjes, dat zijn het die gespeeld worden.En als Oekraïne dan ook nog eens probeert om Maleisië uit dit team te duwen, van de trein af, dan wéét je toch, wat er verder speelt? Dat dit gedrag van Oekraïne op zijn zachtst gezegd, ‘uiterst verdacht’ is..? De CIA zit achter de revolutie in Oekraïne waar een regering zat, die DEMOCRATISCH was verkozen. Luister naar de valse woorden van Victoria Nuland, zionistisch voorman van deze revolutie, die achter de omverwerping zat, namens de VS, van de verkozen democratische president van Oekraïne.Lees dit artikel HIER, zodat je snapt wat er daadwerkelijk plaats vond, een paar maanden VOOR de MH17-aanslag. Die naar ons idee niet per ongeluk heeft plaatsgevonden.. Het past in de keer-op-keer terugkerende VALSE-VLAG-KARAKTERISTIEK van de Zionistische macht in de wereld.MH17 verlegde koers

Nergens wordt gesproken over het verplaatsen van de route van MH17, PRECIES over het militaire gebied, waar dit vliegtuig uiteindelijk werd neergehaald.

De Boeing 777 van Malaysia Airlines werd op 17 juli 2014 boven Oekraïne neergeschoten. Het toestel was onder weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Alle 298 inzittenden, onder wie 196 Nederlanders, kwamen om het leven. Ondanks alle beloften van een premier, Mark Rutte, die zich zegt te bekommeren om de nabestaanden, blijft een luguber politiek spel van deze VVD-er keihard zichtbaar. Een simpel voorbeeld, om je te tonen, RECHT IN JE GEZICHT, dat het niet de bedoeling is dat de waarheid boven water komt, maar een in elkaar gezet verhaal? Kijk nou eens naar deze foto van het JIT, het ‘Joint Investigation Team’.. Als nog niet duidelijk is, wie de dader is van deze verschrikkelijke daad, dan kan het toch ook Oekraíne zijn, die deze aanslag bewust of onbewust op zijn geweten heeft..?Rutte VN MH17 30 09 2

Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Ofwel de landen van het JIT, het Joint Investigation Team. Voordat ook maar één woord gesproken was, was een mogelijke dader, Oekraïne genaamd, die zéér goede motieven zou kunnen hebben om MH17 neer te schieten, opgenomen in dit team. Doorgestoken kaart? Jij mag het zeggen..! In ieder geval hoort Rutte dit verhaal te benoemen..! En waar blijven journalisten die dit doen?

Mark Rutte, WAAROM ga je dan op de foto met een van de MOGELIJKE daders.. Ook al zit in dat land in het JIT..? Dit DOE JE NIET ALS ONAFHANKELIJK PREMIER. 

En ja, omgekeerd doe je dat dus wel..!!. Als je van te voren wéét dat Oekraïne de schuldige niet gaat worden, noch moét gaan worden, kun je je dit als premier wél veroorloven.. Kennelijk.. Nederlanders pikken het.. De Tweede Kamerleden pikken het.. Het hele Nederlandse volk slaapt kennelijk verder, met de boosheid van de aanslag. Een boosheid die zich volgens het valse-vlag-scenario van de CIA dient te gaan richten op Rusland.. Kijk hoe de NOS smerige spelletjes speelt, recht onder onze neuzen en een propagandaverlengstuk is van deze operatie ‘Poetin-bashen’..

Of hebben wij het nou zo verschrikkelijk mis met deze redenatie..? Er zijn namelijk FEITEN genoeg die de MOGELIJKHEID van OEKRAÏNE als dader kunnen bevestigen..! Zo hebben veel erudiete intelelectuelen, zoals oud-hoogleraar Karel van Wolferen keihard al uitgehaald naar dit JIT en gewezen op de VALSE VLAG-OPTIE, die door de CIA in Oekraïne heeft ingebracht, tijdens de revolutie, maar ‘meteen doorschakelend daarna’, ook Poetin diende terug te sturen naar zijn Russische hok..

cia conspiracy in action truth lies

Veel weldenkenden wéten wat hier speelt.
Al snel na de aanslag op de MH17, werden door uiterst erudiete en vooral onafhankelijke intellectuelen, publicaties gedaan, die wezen op het belang van de VS in haar geo-politieke, strategische beleid in dit gebied. Volledig passend in de politieke, dominante optreden van een vrouw als Victoria Nuland, die keihard sprak over ‘Fuck the EU’, toen het aankwam op wie de nieuwe leiders zouden worden in Oekraïne. Volledig passend in het optreden van de postillion-des-doods, senator John McCain, die telkens wanneer de VS ergens een strategische grote stap gaat maken, als eerste het toneel betreedt. Hij werd gezien, vlak voor die revolutie en kon kennelijk de ultra-rechtse groepering in Oekraïne beloven dat zij in de regering zouden komen.

Klik voor een artikel van een dergelijke politieke ervaringsdeskundige, Paul Graig Roberts, op deze illustratie.

Paul Roberts MH17

Klik voor een artikel van William Engdahl, over de situatie in Oekraïne, rondom de VS-imperialistische politiek op deze illustratie:

Engdahl Oekraine

Het is heel duidelijk dat vlucht MH17 is neergehaald door de Oekraïense regering.
Dat stelt professor Karel van Wolferen. Hij voegt toe dat het toestel is neergeschoten door een gevechtsvliegtuig. Daarom is het erg opvallend dat onlangs bekend is geworden dat de Oekraïense geheime dienst bewijzen met betrekking tot de ramp met toestel MH17 heeft uitgewist. Van Wolferen denkt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat deze doofpotaffaire uitkomt, maar dat dergelijke berichtgeving toch niet snel zijn weg naar de mainstream media zal vinden. De reden hiervoor is dat zelfs de Nederlandse inlichtingendienst niet geheel onafhankelijk kan opereren, zegt de voormalig NRC-correspondent. Kijk naar dit interview met Van Wolferen, waarin hij spreekt over de situatie rondom Donald Trump. Hij spreekt de veelbetekenende woorden: “Wat we voor het eerst in de geschiedenis zien is dat Amerika geen democratie is!”

Klacht tegen Oekraine MH17

Aan het einde van het gesprek -dat op 16 juni werd opgenomen- komt dan de situatie rondom de MH17 aan de orde. Karel van Wolferen is, net als Paul Graig Roberts, William Engdahl en vele, vele anderen, ABSOLUUT overtuigd van het neerhalen van MH17 door Oekraïne, geholpen door ‘krachten-achter-de-schermen’ in de VS. In deze video, gaat Van Wolferen ook in op de uiterst geraffineerde wijze waarop Donald Trump wordt ondermijnd, over de Zionistische krachten achter de machtspolitiek van de VS en de kritiek op Israël. Hoe antisemitisme wordt gebruikt, om mensen de mond te snoeren over de onderdrukkende machtspolitiek van Israël. De bomaanslag in Manchester komt ter sprake, Bush en Cheny en Irak, de Jihad, de opstandige Viktor Orban in Hongarije en de rol van verrotte media in de wereld.

Maar waar we je aandacht voor willen vragen is het commentaar van Van Wolferen op de situatie rondom MH17. Deze kun je beluisteren vanaf tijdstip 50:00 met een lengte van 8 minuten, wanneer het gaat om het Nederlandse verdrag met Oekraïne. (Met dank aan Café Weltschmerz)

Keer op keer nieuw bewijsmateriaal, dat NIET wordt bekeken/opgevraagd..
Het nieuwsblad ‘Sovershenno Secretno’ (vertaald als ‘Top Secret’) gaat door met haar onderzoek naar de crash van de MH17 in juli 2014 in Donbass. De krant heeft opnieuw documenten in handen gekregen, die de rol van de geheime dienst in Oekraïne in deze ramp aantonen. Het is uitermate interessant, want je kunt natuurlijk roepen dat dit een ‘krant van de vijand is’, maar de uitgelekte documenten spreken een eigen verhaal..! Een van de eerste documenten die deze krant had onderschept en afdrukte, ging over de voorbedachte rade, waarmee de regering in Kiev, van plan was bewijs voor haar betrokkenheid onklaar te maken.

Dit zijn de regels die in dit document stonden, vertaald:

  • Speciale maatregelen in te vullen, teneinde de feiten van deze ‘speciale operatie’ te vernietigen.
  • Effectieve en preventieve maatregelen uit te voeren, onder getuigen van deze ‘speciale operatie’ van 17 juli 2014.
  • Getuigen van de explosie van het verkeersvliegtuig te identificeren en in hechtenis te nemen.
  • Het hergroeperen van dienstdoenden, die ontslagen waren van hun officiële taken in het gebied rondom het dorp Grabovo, in de regio Donetsk
  • Als onderdeel van een speciale operatie geldt het vernietigen van al het materiaal dat indicatief kan zijn voor de aanwezigheid van een gevechtsvliegtuig, dat een gevechtstaak missie heeft uitgevoerd, op 17 juli, in het gespecificeerde gebied.

Carlos Buca MH17

De verdwenen verkeersleider Carlos Buca viel kennelijk onder de regels uit Kiev om ‘de bewijzen te verhullen’..!

En nu: het vluchtplan in handen..!

Want opnieuw hebben journalisten van deze krant nieuwe documenten in handen, die in dit geval een kaart laten zien, namelijk een geheim vluchtplan, dat is gemaakt en persoonlijk gesigneerd op de dag vóór de aanslag op de MH17.1 karta poleta best 2 1De handtekening van kapitein Vladislav Voloshin, piloot bij de 299ste tactische luchtbrigade, is op 16 juli 2014 onder dit vluchtplan gezet. Het plan is vervolgens ook ondertekend door de commandant van de A4104 militaire unit, kolonel Gennady Dubovik. Keer op keer blijft Oekraïne reageren met ontkenning op dit verhaal, dat er totaal geen militaire vliegtuigen in de lucht waren, op de bewuste 17e juli. Deze documenten tonen dus keihard aan dat de regeringsofficials liegen. Of de documenten zouden een vervalsing moeten zijn, wat je ook niet kunt uitsluiten, maar een dergelijke claim lijkt toch gedetailleerd genoeg om nader te onderzoeken..  (Wij hebben eerder deze vermeende dader, piloot Voloshin in een artikel besproken; kijk HIER)

vadislav voloshin1

Dit is volgens onderzoeksjournalist Billy Six (een van) de dader(s), verantwoordelijk voor het neerhalen van de MH17 met 300 onschuldige burgers…

Dit is het officiële vluchtplan, die de krant ‘Sovershenno Secretno’ zegt in handen te hebben gekregen van klokkenluiders binnen de Oekraïense overheid. Een dergelijk document dient door het JIT in onderzoek te worden meegenomen en kan niet simpel worden afgedaan met ‘een vervalsing’. Zeker niet als Oekraïne deelt uit maakt van dit JIT, is onderzoek hiervan ESSENTIEEL..! Wil je jezelf verdiepen in deze artikelen, dan geven we je hierbij de link naar het dagblad (HIER ‘Sovershenno Secretno’.
Het Russische persbureau Pravda.ru had een interview met Sergei Sokolov, de hoofdredacteur van deze krant, de ‘Sovershenno Secretno’. Hier een paar van de vragen en antwoorden van dit interview:

“Dit keer is het materiaal erg sprekend; er zijn gescande kopieën van documenten en transscripts van de gesprekken met de piloten van de Oekraïense luchtmacht. Het is duidelijk dat die tragische dag wel degelijk militaire toestellen zijn gebruikt. Wat blijkt uit deze nieuwe informatie?”

“Deze documenten tonen aan dat er orders gegeven zijn om gevechtsjagers te gebruiken. Gesprekken die zijn gevoerd met de onderhoudspersoneelsleden van het vliegveld, van de ‘Chuguev Airborne Divisie’. Zijn getuigen van vluchten die zijn gemaakt. We proberen dit zo neutraal mogelijk uit te drukken, maar we weten dat de Nederlandse versie van wat er zich die dag heeft afgespeeld, dient te worden gezien als officieel. Het gaat dan over een BUK-raket die het vliegtuig van Maleisian Airways uit de lucht geschoten zou hebben.. Wij geloven dat deze versie van het onderzoek volledig is vertekend, niet geloofwaardig en misleidend is. Simpel omdat de feiten die uit deze documenten blijken, getuigen van andere feiten die meegenomen dienen te worden, door de internationale commissie in Nederland.”

missile Malaysia Krant Times

Wij hebben het Telegraafje, die stemmingmakend al binnen 1 dag wéten, dat de separatisten de moordenaars zijn. Maar binnen 1 maand ná de aanslag, stelt Maleisië via deze krant de terechte vragen.. En aangezien de separatisten geen beschikking hebben over jachtvliegtuigen, wijst dit bericht DIRECT en heel simpel naar Kiev als mogelijke schuldige..?!

“Hoe hebben jullie al deze informatie in handen gekregen?”

“Strikt gesproken, toen wij de audio-opnames in handen kregen, waarop het grondpersoneel van deze Chuguevsky Airborne Unit met elkaar over deze zaak spreekt, werd het duidelijk dat een onbekende persoon met hen gesproken heeft en deze opnames heeft gemaakt. Algemeen gesproken, gaat dit dus over een ‘speciale operatie, gedocumenteerd door feiten van de misdaden uitgevoerd door het leger van Oekraïne.“

“Geloven jullie dat het neerhalen en vernietigen van de Boeing 777 van Malaysia Airlines een weldoordachte operatie is geweest?”

“Spreken we over de documenten die jullie hebben gepubliceerd, dan spreekt de geheime dienst van Oekraïne over het vernietigen van feiten van deze speciale operatie. Een dergelijke conclusie is mogelijk.”

“Kunnen jullie iets zeggen, over degene die opdracht heeft gegeven tot de vernietiging van een overvliegend verkeersvliegtuig vol met onschuldige burgers?”

“Het gaat hier over een door de staat (Oekraïne) geïnitieerde en ingevulde operatie. Het is duidelijk, wanneer je praat over de betrokkenheid van het leger, dat de regering in Oekraïne hierachter zit. In ons artikel spreken we in dat verband ook over een bizar toeval. Op de avond van de tragedie, blijken 2 regeringsfunctionarissen de luchtmachtbrigade in Chuguev te hebben bezocht. Het gaat om Yatsenyuk, die toen dienst deed als premier van het kabinet en Parubiy. Zij bezochten ook de tactische luchtbrigade in Nikolayev. Natuurlijk kun je over een toevallige bijkomstigheid spreken, maar hoe vaak gaan dit soort mensen op bezoek bij een kleine luchtmachtbrigade..? Er is zelfs een foto, waarop Yatsenyuk nabij gevechtsjager #08, een SU-25 loopt. En laat dat nou preciés het toestel zijn van de piloot ervan, kapitein Voloshin; inderdaad, de man van het ondertekende vluchtplan.”

“Hebben jullie de hoop dat jullie materiaal van invloed zal zijn op de loop van het onderzoek in Nederland?”

“Ik wil daar graag in geloven, want als ik ergers pijn van heb, is het applaus dat mensen geven aan de amateurs van Bellingcat, die rapporten maken met gefotoshopte beelden..”

* * * *

Wist jij overigens, dat het tussentijdse rapport van het JIT niet uitsluit, dat er wel degelijk sprake is/kan zijn van kogels..! Let op de manier waarop het in het rapport staat vermeld, wanneer er wordt gesproken over gaten in een deel van de cockpit, die van buiten af is gepenetreerd.

“Material around the holes was deformed in a manner consistent with being punctured by high-energy objects [which] originated from outside the fuselage.

(vert. ‘Materiaal rondom deze gaten is dusdanig gedeformeerd, dat er sprake is van inslag/doorboring van hoge-energie-objecten, die afkomstig zijn geweest van buiten de romp‘)

“The pattern of damage observed in the forward fuselage and cockpit section of the aircraft was consistent with the damage that would be expected from a large number of high-energy objects that penetrated the aircraft from outside.”

(vert. “Het schadepatroon dat zichtbaar is in het voorste deel van de romp en de cockpit van het vliegtuig, was consisten met de schade die verwacht mag worden van een groot aantal ‘hoge-energie-objecten’ die het vliegtuig van buiten zijn binnen gedrongen”.)

Elsevier afwijzing WOB MH17

Op veler verzoek, diende de regering Rutte de deal met de rest van het JIT openbaar te maken. Kijk en dan komt pinokkio Rutte tevoorschijn met deze stukken, nadat de Wet Openbaarheid van Bestuur hem had bevolen het rapport openbaar te maken. Klik op deze illustratie als je meer wilt weten hoe deze onderste steen dus NOOIT boven komt. DAT HET NOOIT DE BEDOELING IS DAT IE ÜBERHAUPT BOVEN KOMT..

MH17 stukken openbaar

Volgens het JIT-contract, mochten de vrouwen van de piloten de lichamen niet meer zien..!
Kijk naar deze video en krab je achter de oren… In een interview met de echtgenote van de gezagvoerder, meldt ze op 5:42 in deze opname: “We kregen geen toestemming om de lijkkist te openen”. Op de vraag door wie dit dan was verboden kwam haar antwoord: “Door de (Maleisische) overheid”. De rest van het JIT-team was overeengekomen dat de Maleisische overheid een geheimhouding diende te tekenen op 8 augustus 2014. Pas dán zou Maleisië deel kunnen gaan uitmaken van het Joint Investigation Team. Onderdeel van de afspraken is, dat Oekraïne een veto mag uitspreken over het rapport, dan wel over de te volgen procedures.. HIER

Deze afspraak is preciés ook de reden dat de ‘onderzoeken’ maar blijven doordreinen. De deelnemende landen náást Oekraïne, België, Australië, Nederland en Maleisië kunnen geen rapport produceren, zonder dat Oekraïne dit rapport een veto geeft. Vervolgens neemt de interviewer/journaliste van RT de vrouw van de piloot mee naar de crash-site, 2 maanden nádat het vliegtuig daar is neergestort. En dat daar -nog steeds aanwezig- de pilotenstoel in het gras stond. Op 6:21 van de video kun je deze stoel zien. Een kaal frame, want de zitting is ervan af geblazen.
Duidelijk zichtbaar zijn, evenals op diverse plaatsen in de romp en de vleugels, ronde 30 mm-gaten. Dit zijn kogelgaten, omdat shrapnel van een BUK-raket niet dergelijke gelijkmatige gaten maakt. Deze gaten zijn veel groten en ongelijkmatiger. Daarnaast is duidelijk dat de kogelgaten door het zijpaneel van de vliegersstoel ook vrij horizontaal zijn ingeslagen, in plaats vanuit een hogere hoek, zoals het JIT probeert te doen geloven. Maar vanzelfsprekend kan het ook én/én zijn. Dus én beschoten door een BUK-raket én door mitrailleurvuur uit een gevechtsvliegtuig. Vanuit deze feiten is het dus vrij aannemelijk dat in de lichamen van de piloten (restanten van)  vliegtuig-mitrailleursmunitie te vinden zou zijn. Ook de stoel van de andere piloot, is doorzeefd met 3 van deze gaten.
MH17 pilotenstoel
MH17 pilotenstoel 2
Bijzonder in dit hele geval, is dat het Maleisische Dagblad ‘The Singapore Times’, al direct ná de aanslag -in augustus 2014- een krantenartikel had, waarin de betrokkenheid van een SU-25 gevechtsvliegtuig werd ‘gemeld’.

New Strait Times

De Maleisische krant ‘New Straits Times’ durft gewoon de vraag te stellen, die we hier in Nederland niet eens op de tafel van de JIT-onderzoekscommissie durven leggen…! Of wordt ie telkens van tafel geveegd, en onder de ‘onderste steen’ opgeborgen..?

Het kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) en de MH17

Een van de weinige toegewijde democraten in de Tweede Kamer die nog een hart heeft voor de(ze) zaak is Pieter Omtzigt. Hij houdt zich al drie jaar intensief bezig met het onderzoek naar de schuldvraag van het neerhalen van de MH17 en het blootleggen van de opeenvolgende gebeurtenissen door de betrokken instanties en overheden. Hoewel Mark Rutte en Frans Timmermans, de nabestaanden en heel Nederland ‘de laatste steen boven’ beloofden, blijkt dit na drie jaar niets anders dan een slecht geregisseerde politieke operette, waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan.

De vele kamervragen die deze Pieter Omtzigt op de regering loslaat blijven grotendeels onbeantwoord en roepen in hun beantwoording meer vragen op. Hoewel Nederland als meest belanghebbende de leiding heeft over het onderzoek en de VN in de resolutie 2166 Nederland ondersteund, lijkt Nederland simpel het geopolitieke spel mee te spelen. De Nederlandse regering maakt zich daarmee in ieder geval schuldig aan verlakkerij. Pieter Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en dat de waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt aan het beschermen van geopolitieke belangen.

Deze aflevering wordt door de mensen van Café Weltschmerz opgedragen aan de nabestaanden. Wij hopen met hen, dat hiermee een grotere maatschappelijke druk ontstaat op onze overheid om het belang van de nabestaanden – namelijk waarheidsvinding – centraal te gaan stellen.

Mark Rutte de belofte

De uitspraak van het JIT komt wel heel opvallend dicht bij de belofte van Mark Rutte..

BronWanttoknow.nl

Lees verder via de Bron: Earth Matters

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hand taking euros in cash register 640x379

Wie wordt er beter van de War on Cash?

screenshot 117

Ondanks grote afwijzing door het EP en het volk: Juncker wil nog steeds EU-toetreding van Turkije