MH17: Vier verdachten aangeklaagd, proces start op 9 maart 2020

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. MH17 is False Flag operatie schreef:

  Stop met deze poppenkast. MH17=MH370. Dat blijkt uit verschillen tussen de ramen en een deur. Alle lijken gevonden bij het vliegtuig waren Aziatisch en de lijken waren half vergaan en roken naar Formaline.
  De kogelgaten waren afkomstig van twee straaljagers.
  Hier werd een show opgevoerd met de bedoeling de Russen te tergen oorlog te beginnen en NL speelt hier een heel vieze rol in opdracht van de USA.

 2. Tokko schreef:

  Ja hoor, natuurlijk… En de inhoud van de Nederlandse koffers en de paspoorten, is erbij gelegd door Oekraiense handlangers. En al die mensen op de grond die het vliegtuig hebben zien neerstorten zaten ook in het complot. En alle Nederlanders die familieleden zijn kwijtgeraakt, allemaal toneelspelers natuurlijk.
  Een bekende wetenschapper uit Amsterdam, onderzoeker op het gebied van AIDS en HIV, is vast en zeker ook vrijwillig verdwenen, met een miljoentje of wat naar een ver eiland vertrokken…

  Maar ja, sommige mensen geloven ook alles, zoals dat ene Jezus aan het kruis is genageld en weer opgestaan, dat ene Mohammed op een gevleugeld paard van Mekka naar Jeruzalem vloog en ga zo maar door…

  Tokko

 3. Bizzy schreef:

  Je moet wel een sterk geloof hebben als je de hele show van rouwstoet en lijkkisten gelooft. Rouwstoet zonder uitvaart; lijkkisten zonder lijken. Er zouden lichaamsdelen zijn maar wel ongekoeld vervoerd; in lijkkisten waarschijnlijk geen koeling en waarom zou je lichaamsdelen in lijkkisten stoppen?

 4. niko schreef:

  Het is helemaal niet gebeurd.
  Door de media opgevoerd als Illusie

 5. Pistolen-Paultje schreef:

  Is het JIT nu 5 jaar bezig geweest met het onderzoek?? Er wordt wel heel erg veel gerefereerd naar het nieuwscollectief Bellingcat….. Met welke bewijzen is het JIT nu zelf gekomen??

Heb jij er iets over te zeggen?