in , , , ,

MH17: Vier verdachten aangeklaagd, proces start op 9 maart 2020

Het gaat vier verdachten aanklagen die betrokken zijn geweest bij de ramp met . Zij worden vanaf 9 maart 2020 vervolgd voor moord, melden bronnen aan RTL Nieuws.

Het gaat om Igor Girkin, Sergei Doebinski en Oleg Poelatov uit  en Leonid Ghartsjenko uit .

De vier verdachten stonden in contact met , meldt het internationale onderzoeksteam naar de ramp (JIT).

Een motief voor het neerhalen van vlucht MH17 is tijdens de bijeenkomst voor nabestaanden niet genoemd.

Het OM heeft geen uitleveringsverzoek gedaan aan Oekraïne en Rusland, omdat die landen geen onderdanen uitleveren.

Lees en bekijk persco verder bij de bron: RTL Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

6 Comments

Laat een reactie achter
 1. Stop met deze poppenkast. MH17=MH370. Dat blijkt uit verschillen tussen de ramen en een deur. Alle lijken gevonden bij het vliegtuig waren Aziatisch en de lijken waren half vergaan en roken naar Formaline.
  De kogelgaten waren afkomstig van twee straaljagers.
  Hier werd een show opgevoerd met de bedoeling de Russen te tergen oorlog te beginnen en NL speelt hier een heel vieze rol in opdracht van de USA.

 2. Ja hoor, natuurlijk… En de inhoud van de Nederlandse koffers en de paspoorten, is erbij gelegd door Oekraiense handlangers. En al die mensen op de grond die het vliegtuig hebben zien neerstorten zaten ook in het complot. En alle Nederlanders die familieleden zijn kwijtgeraakt, allemaal toneelspelers natuurlijk.
  Een bekende wetenschapper uit Amsterdam, onderzoeker op het gebied van AIDS en HIV, is vast en zeker ook vrijwillig verdwenen, met een miljoentje of wat naar een ver eiland vertrokken…

  Maar ja, sommige mensen geloven ook alles, zoals dat ene Jezus aan het kruis is genageld en weer opgestaan, dat ene Mohammed op een gevleugeld paard van Mekka naar Jeruzalem vloog en ga zo maar door…

  Tokko

 3. Je moet wel een sterk geloof hebben als je de hele show van rouwstoet en lijkkisten gelooft. Rouwstoet zonder uitvaart; lijkkisten zonder lijken. Er zouden lichaamsdelen zijn maar wel ongekoeld vervoerd; in lijkkisten waarschijnlijk geen koeling en waarom zou je lichaamsdelen in lijkkisten stoppen?

 4. Is het JIT nu 5 jaar bezig geweest met het onderzoek?? Er wordt wel heel erg veel gerefereerd naar het nieuwscollectief Bellingcat….. Met welke bewijzen is het JIT nu zelf gekomen??

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen en kan 40 tot 60 jaar duren

blank

Niets aan de hand! Gewoon doorgaan: ECB verlaagt rente opnieuw