in

Michael Moore ontmaskert de klimaatbeweging in gratis te bekijken documentaire

De nieuwe documentaire Planet of the Humans van filmmaker Michael Moore is de komende maand gratis te bekijken op YouTube.

De film heeft felle kritiek op hoe de strijd tegen klimaatverandering tot nu toe is gevoerd: alles wat ons is verteld over groene energie is een leugen.

RTL Z-presentator Roderick Veelo reageert:

We zien klimaatgoeroe Al Gore liegen over zijn oliewinsten. Hoe grote namen uit de milieubeweging – zoals activist en schrijver Bill McKibben – in bed kruipen met multinationals.

We zien Apple liegen over 100 procent duurzame productie.

Maar verreweg het meest schokkend zijn de mijnbouw, de ontbossing, de milieuvernietiging, het afval en de fossiele brandstoffen die nodig zijn bij de productie van zonnepanelen, windturbines en biomassa. […]

Elke politicus die ook maar suggereert dat een onderneming, een auto, een huishouden, laat staan een hele stad grotendeels op wind en zon zou kunnen draaien, liegt.

Bekijk de film hieronder:

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Het is hier al vaker geschreven door ervaringsdeskundigen dat zonnecellen en windmolens niet de oplossing zijn. Weliswaar zijn wind en zon gratis maar er zijn heel veel molens en gigantische oppervlakken zonnepanelen nodig met giga investeringen nodig om de bestaande centrales te vervangen.
    Met deze keuze zorgde de elite die zogenaamd bezorgd was over het milieu dat energie heel erg duur zou zijn wat mensen zou verplichten altijd te moeten blijven werken. De zoveelste schofterige rotsteek van de elite die zelf nog nooit heeft gewerkt.
    Het valt de grote energiebedrijven en de overheid aan te rekenen dat zij de burgers zo ongelooflijk hebben voorgelogen.

    Hier over is het laatste woord niet gesproken !!!!! Zoals ook over andere zaken als 5G, monetair systeem, banken, NGO’s etc.

    Het is diep en diep triest en ik zie niet in hoe het vertrouwen in de overheid en de corporaties bij de burgers ooit terug kan keren. En op dit moment weten die burgers nog niet een tiende van wat die elite nog meer op haar geweten heeft.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Sterkte en succes: Nederlandse gevangenissen stromen leeg door de coronacrisis

Bezorgde Duitsers zijn lock down zat en gaan straat op