Migratiegekte: Londen hangt borden op met ‘verboden te poepen op straat’

Progressieve ‘oplossing’: méér immigratie

Migrantenstad Londen (autochtone Britten zijn er al in de minderheid) wordt de afgelopen jaren almaar ‘diverser' en ‘progressiever'. De gemeente heeft nu borden opgehangen met ‘Verboden te plassen en te poepen op straat', op straffe van een mogelijke arrestatie. De Londense agenten hebben echter dringendere zaken aan hun hoofd, zoals de migranten messenterreur, die dagelijks nieuwe slachtoffers maakt.

Midden op straat je behoefte doen was altijd iets wat bij Derde Wereldlanden in en Azië hoort, maar wat nu ook naar is geïmporteerd. En overigens ook de , waar het in een ander linksliberaal migranten Utopia, San Francisco, eveneens een groot probleem is geworden.

‘Londen is een shthole' luidt dan ook een van de video's van de bekende rechtse Britse blogger en verslaggever Paul Joseph Watson. ‘Net als San Francisco heeft Londen een enorm probleem met letterlijke sht.' Het ouderwetse rioolsysteem is volledig ontoereikend voor 9 miljoen inwoners, waardoor jaarlijks 13 miljoen ton uitwerpselen en ander afval in de Thames stroomt. Onder dat andere ‘afval' zit zóveel cocaïne, dat de palingen in de rivier hyperactief zijn geworden.

Stad veel te vol; Progressieve ‘oplossing': méér immigratie

Ieder jaar komen er zo'n 60.000 nieuwe mensen in de hoofdstad bij, waarvan twee derde migranten zijn. Watson: ‘De oplossing? Méér immigratie.' Inmiddels wonen er bijna geen Britten meer die in Londen zijn geboren. Sommige ‘progressieven' slaan een handig slaatje uit de aanhoudende massa immigratie: zo viel de onlangs een kleine woning binnen waar 26 bedden voor migranten werden aangetroffen.

Door investeringen en beleggingen van rijke buitenlanders zijn woningen in het centrum en daar direct aan grenzende wijken voor gewone burgers onbetaalbaar geworden. Een gemiddelde werknemer zou 266% meer moeten verdienen om in Londen te kunnen wonen. Onlangs werd er omgerekend € 545,- huur per maand gevraagd voor een open kast onder een trap waar net één matras in past.

Verkeerschaos

Londen is tevens de op één na drukste filestad van Europa, vooral omdat het wegennet al tientallen jaren feitelijk hetzelfde is gebleven en er niet of nauwelijks is geïnvesteerd in verbeteringen (maar wel in een peperduur tolsysteem). De gemiddelde snelheid in de spits bedraagt voor zowel de auto als het OV zo'n 15 tot 20 kilometer per uur. Het ook in Nederland bij links zo populaire motto ‘als je niets in wegen investeert en het autorijden onbetaalbaar maakt, gaan mensen vanzelf wel met het OV' is (ook) in Londen totale onzin gebleken, en heeft juist voor één grote permanente verkeerschaos gezorgd.

De wachttijden op stations en bij haltes zijn zó hoog geworden –in de spits zijn 8 rijen dik voor de perronrand heel normaal-, dat er serieuze plannen zijn om bussen om te bouwen tot mobiele sportscholen, zodat mensen de verloren tijd nog enigszins kunnen inhalen.

En voor de velen die de torenhoge spitsheffing niet kunnen betalen en daarom toch met het volledig ontoereikende OV moeten: de discipline waar vooral in Japan trein- en metro forenzen zo om bekend staan is hier nergens te bespeuren. Integendeel, onlangs liet een Britse Tv- zien dat reizigers almaar onbeschofter en agressiever tegen elkaar worden, zelfs tegen zwangere en vrouwen met baby's.

De moslimmigrant die de beruchte ‘Londen Bridge' terreuraanval leidde was overigens werkzaam als beveiliger van metrostations, en had als opdracht uit te kijken naar ‘verdachte pakketjes'…

Messenterreur, daklozen, mishandelde kinderen, anti-depressiva, zelfmoorden, zwangere tieners…

Criminaliteitsexplosie sinds komst burgemeester

Somaliërs sturen kinderen terug naar Afrika omdat Londen te onveilig is geworden

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rente op staatsobligaties voor het eerst negatief: pensioenfondsen worden ‘verplicht’ leeg getrokken

Solidair Nederland, afvoerputje van de EU: Cyprus wil migranten in Nederland dumpen