Milieuvoetafdruk van de Nederlander voor het tweede jaar op rij toegenomen

vegasita / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Bart schreef:

  Mooi dat onze milieuvoetafdruk is toegenomen, kunnen we weer belastingverhogingen en/of volkstreiterende maatregelen verwachten van ons bekwame kabinet.

 2. Satan doet een greep naar de Macht schreef:

  Doodzonde van alle tijd die door duizenden wetenschappers aan CO2 wordt bestaat. In NL is nu het idee geopperd om de meest moderne kolencentrales ter wereld te slopen vanwege de CO2. Een kapitaalverspilling van de eerste orde die de CO2 met geen gram zal doen afnemen maar die de burgers in NL op giga kosten jaagt (vele honderden miljoenen).
  Tijd en geld die de wetenschappers en burgers wel beter kunnen besteden door lekker in de zon te gaan liggen, want er is helemaal geen CO2 probleem. Waarom? Omdat er bijna geen CO2 in de lucht zit (0.035 %) en planten CO2 nodig hebben voor hun groei en die planten onmiddellijk uit de lucht halen om daarvoor onder invloed van zonlicht zuurstof voor terug geven. Eigenlijk zijn planten zonnepanelen die van CO2 zuurstof maken en hout …..
  Wist U dat CO2 aan tuinders verkocht wordt als mest voor de planten in de kassen zodat planten sneller groeien !!!!

  De machthebbers achter de schermen, de Illuminatie (Merkel, Macron, Rutte, Bush, Obama, Clinton) maken het U wijs en doen alles om de wereld aan de afgrond te brengen zodat de Nieuwe Wereld Orde (Satan aanhangers) de macht kan overnemen. En ja, de EU = NWO. Dat is wat er werkelijk aan de hand is.

  Wordt wakker!

Heb jij er iets over te zeggen?