in , , ,

Miljarden naar het Zuiden, maar zelf zetten we onze eigen banen op het spel

Voor Forum voor Democratie en Thierry Baudet is het onbegrijpelijk hoe ondernemers in Nederland in de steek worden gelaten.

Tientallen miljarden gaan er naar Zuid-Europa door het nieuwe EU-fonds, zelf krijgen we niks uit dit fonds en ondertussen riskeren we onze eigen banenmarkt.

Krankzinnig aldus Forum.

Ook Nederland ondervindt grote gevolgen door de coronacrisis, de economie krimpt fors en banen verdwijnen massaal. Toch lijkt het kabinet niet te begrijpen dat geld sturen naar Zuid-Europa, en niet investeren in je eigen land, de norm zou moeten zijn.

Het is een onbegrijpelijke keuze, Nederland dat van oudsher een echt ondernemersklimaat kent, wordt zo een flinke streek aangenaaid.

Want hoe kan je het goed praten dat er tientallen miljarden naar buiten worden gepompt, maar nauwelijks geld naar onze eigen ondernemers wordt gepompt?

Voor Forum is het onbegrijpbaar dat de coronasteun voor ondernemers stopt. Zeker aangezien er nog riante bedragen naar het buitenland gaan. Op dit moment heeft  ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RUTTE CS MOET WEG EN HET WANBELEID TERUG GEDRAAID !!!!
6 maanden geleden

Het lijkt er op dat Mark-sist Rutte gaat voor een communistische EUSSR met een polit bureau van banken en corporaties in Brussel waar alle bevoegdheden inclusief belastingen naar toe gaan.

Er is geen manier waarop ik anders het gedrag van Rutte CS kan verklaren. Daarmee gaat Rutte CS mijlenver buiten haar boekje van bevoegdheden want dit is niet het programma wat de kiezers is gepresenteerd.
En ik kan me niet voorstellen dat kiezers het eens zijn met dit eigenzinnige beleid van Rutte CS die regelrecht aan de bandwagen lopen van de Bilderberg groep (lees Nieuwe Wereld Orde).

Blijkbaar zijn er in het begin vergaande afspraken gemaakt nmet CDA, PvdA en D66 dat deze partijen zich volledig conformeren aan dat beleid want deze partijen zijn muisstil.
Als dit alles waar is dan is hier sprake van landverraad op ongekende schaal en het verklaart waarom Rutte nooit open is over het beleid wat hij voert. HIj zegt dat geen toezeggingen worden gedaan in Brussel maar hij tekent bij het kruisje. Inmiddels is een hele reeks van beslissingen genomen door dit kabinet die zeer schadelij kzijn voor de burgers en de economie van dit land. Schade die nooi zal kunnen verhaald worden op dit schandalige kabinet.

Dit kabinet moet zo spoedig mogelji worden gestopt. Acties van FVD zijn volledig terecht, maar we kunnen ons niet permitteren om nog langer te wachten. STOP RUTTE CS NU !!!!

Kijk naar de ‘mondkapjes-idiotie’…

Nederlandse vertaling: LockStep document van de Rockefeller Foundation