in

Miljarden voor coronavaccin in ‘donormarathon’

Leiders van tal van landen en instellingen hebben maandag tijdens een online donorconferentie miljarden toegezegd voor de ontwikkeling van vaccins, behandelingen en tests voor Covid-19.

De donormarathon, een initiatief van onder meer de EU, , Duitsland, Noorwegen, Japan en Saudi-Arabië, moet zeker stellen dat een betaalbaar voor de hele wereld beschikbaar zal zijn.

De virtuele top moet in eerste instantie 7,5 miljard euro opleveren voor de strijd tegen het coronavirus. De Europese Commissie brengt 1 miljard euro bijeen, zei voorzitter Ursula , de gastvrouw van de conferentie.

De Franse president Macron zegde 500 miljoen euro toe, de Duitse bondskanselier Angela Merkel 525 miljoen en de Japanse premier Abe Shinzo ruim 760 miljoen.

Het totale bedrag volgt later op de dag.

Het gaat niet bij alle toezeggingen om ‘nieuw’ geld: ook eerdere beloften en uitgaven vanaf 30 januari tellen mee. De wereldwijde fondsenwerving ….

Lees verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

Ze willen de wereldheerschappij koste wat het kost doorvoeren, de satanisten.

Mark of the Beast / Eindtijden
1 jaar geleden

Wie de tekenen aan de muur nog niet ziet moet nu toch wel snel wakker worden.
Precies de caba lleden: Abe, Merkel, Macron. Alle drie trekkers van de satanische Nieuwe Wereld Orde. De club die de wereldbevolking wil terugbrengen naar 500 miljoen mensen zodat Satan de macht op Aarde krijgt. Een en ander is in lijn met Agenda 21 en 2030 van de satanische UN die gaat over Duurzaamheid (hoe is het mogelijk dat de UN dit als titel heeft weten door te zetten – het geeft aan dat de UN satanisch is).
En die dat willen doen met een vaccin zoals Bill Gates dat zo graag wil doen.

Het is juist het vaccin wat dodelijk is en wat wordt getriggerd door een virus zoals het Covid virus. Lees het artikel van Judy Mikovits waarin staat dat het Covid virus op zich niet gevaarlijk is maar dat Covid eerdere vaccins activeert en dat geldt ook voor het vaccin dat straks gegeven wordt als genees middel.
Lees https://beforeitsnews.com/eu/2020/05/covid-19-only-kills-people-who-were-flu-vaccinated-2656392.html

Leg dat naast de de Bijbel waarin melding wordt gemaakt van “the mark of the Beast”.
Mogelijk zal vaccinatie vrijwillig zijn waarom de NWO zal stellen dat mensen uit eigen vrije wil vaccinatie hebben geaccepteerd. Trap er niet in !!!!
Weiger vaccinatie tegen alle kosten !!!!

Abe, Merkel en Macron BUSTED !!!!!
1 jaar geleden

Hydrochloroquine + ZnPO4 werkt perfect als je het virus hebt. Helemaal geen vaccin nodig.

Waarom zitten criminelen als Abe, Merkel en Macron zo aan te dringen om iedereen te vaccineren? Sinds wanneer zetten politici zo veel druk achter vaccinatie?
Weten zij dat het juist het vaccin is dat zo gevaarlijk is en dat het juist het vaccin is dat mensen doodt als dat getriggerd wordt door het Covid virus (lees Judy Mikovits)?

Vaccin, teken van het Beest (666)? Griekse grondtekst wijst duidelijk op injectienaald

Een wereld overladen met krediet, nu volgt het verdriet