in ,

Miljonair doneert voor nieuw referendum brexit

Multimiljonair Julian Dunkerton, medeoprichter van het modemerk Superdry, heeft 1 miljoen pond (ruim 1,1 miljoen ) gegeven aan een groep die campagne voert voor een nieuw referendum over de .

Niet eerder heeft de actiegroep People’s Vote zo’n grote bijdrage ontvangen, meldde de BBC.

Het is bestemd voor het houden van opiniepeilingen over de brexit en het draagvlak voor een nieuw referendum. Volgens Dunkerton had hij met zijn bedrijf internationaal veel minder aan de weg kunnen timmeren als de brexit ,,twintig jaar geleden had plaatsgevonden”.

Een meerderheid van de Britten stemde in juni 2016 in een referendum voor een vertrek uit de Europese Unie . Die stap moet op 29 maart volgend jaar worden gezet.

People ‘s Vote wil dat er een nieuwe volksraadpleging komt als er een definitief akkoord is tussen de en Groot-Brittannië over de brexit. De conservatieve regering van premier Theresa May voelt daar niets voor.

Lees ook eens verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wereld Wordt Wakker
2 jaren geleden

Gelukkig zijn overheden onkreukbaar en niet omkoopbaar. Dus als een miljardair of een bankier iets van de overheid wil dan zegt die overheid dat zij democratisch te werk gaat en de belangen van de bevolking behartigt ….. Nou ja: zo zou het moeten zijn … De werkelijkheid is anders. Heel anders !!!! Dat is ook waarom meer dan 90 % van alle aardse goederen bij een kleine groep van minder dan 1 % zit.
En nee, dat heeft die groep niet door hard werken verkregen maar over de ruggen van miljarden mensen die op allerlei wijzen worden bestolen, bedrogen en misleid.

Criminaliteit in multiculti Amsterdam loopt spuigaten uit

Prijs van koper op laagste punt in jaar tijd: inzakken van de economie begonnen?