in

Minder dan 40% van uitgewezen illegalen vertrekt uit EU

In de Europese Unie () keert minder dan 40 procent van de uitgewezen illegale immigranten uiteindelijk terug naar hun land van herkomst of een derde land. Dat blijkt uit een  auditvoorproef van de Europese Rekenkamer (ECA).

Sinds 2008 kregen zo’n 500.000 illegalen per jaar het bevel om de Europese Unie (EU) te verlaten. Gemiddeld keert slechts 38 procent van hen uiteindelijk ook terug naar hun land van herkomst of het land vanwaar ze naar de EU gereisd zijn.

Voor terugkeer naar landen buiten het Europese continent zakt dat cijfer onder de 30 procent. Voor 2018 bedroegen die cijfers respectievelijk slechts 36 procent en 25 procent. Het aantal vrijwillige en gedwongen terugkeerders is ongeveer gelijk verdeeld.

Op EU-niveau probeert men al langer een oplossing te vinden voor het probleem. Zo kwam de in 2015 met een actieplan rond terugkeer.

Daarin werd verklaard dat de terugname van illegale immigranten een prioritair aandachtspunt moet zijn in de betrekkingen met derde landen.

In 2016 werd een ‘partnerschapskader voor migratie’ ingevoerd’, waarbij bepaalde landen onder meer visumversoepelingen en ontwikkelingshulp krijgen in ruil voor hun engagement om meer migranten terug te nemen. In 2017 volgde ….

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
10 maanden geleden

De EU doet helemaal niets !!!! Ze hebben niets gedaan om immigratie tegen te houden en ze doen niets om te zorgen dat immigranten terug gaan naar waar zij vandaan kwamen. En daarom vertrouw ik de EU totaal niet. En dat moet U ook niet doen. De EU is er niet voor U. Het sprookje dat werd opgehangen bij het ontstaan van de EU was dat het zou zorgen dat het nooit meer oorlog zou worden in de EU was een flagrante leugen. De plannen voor de EU kwamen regelrecht van de architecten die de plannen voor het nazi rijk van Duitsland hadden opgeschreven. De junta in Brussel is nooit gekozen. Banken en grote coporaties bepalen wat gebeurt en overheden zijn gechanteerd en omgekocht. Het is nog nooit zo’n zwijnenstal geweest als dat het nu is.

Shadow1100
10 maanden geleden

Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.
 
Een blik op de EU stukken:
Legale migratie
11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;
12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;
13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;
De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.
 
https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

Ook RIVM goochelt met cijfers: griepdoden worden coronadoden 

Met je corona, daar gaan we wéér: COA is haastig op zoek naar 5000 verblijf plekken voor asielzoekers