in , , ,

Minister Blok doet belofte: Nederland gaat niet meer bijdragen aan Europa!

De minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, belooft in het televisieprogramma WNL Op Zondag op NPO1 dat niet meer gaat betalen aan dan we nu doen.

“Nederland wordt nu verweten dat we onredelijk zijn. Terwijl dit van normale Nederlanders komt. Het woord belastingbetaler valt nooit in Brussel. Terwijl we dat voor ogen moeten houden”, aldus de minister.

De ’er is beslist: “We gaan niet meer bijdragen dan we nu doen. Natuurlijk groeit het bedrag mee met de , maar we zullen tot het laatst aan het huidige bedrag vasthouden. Er is geen akkoord zolang wij er niet mee instemmen.”

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Er komen weer verkiezingen, maar het zal net zo gaan als met Griekenland. “Geen cent meer”, zeiden ze toen ook en na de verkiezingen ging de kraan weer open. Dat zal nu ook weer zo gaan.

NL = EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Dat klinkt heel dapper ….. maar wacht maar af. De ervaringen met de EU en met deze regering zijn zo negatief dat ik verwacht dat Nederland alsnog betaalt. Bovendien: met Rutte weet je het al.
Er is maar een goede oplossing: NEXIT !!!EU

LadyL
1 jaar geleden

Of men ‘Rutte’ gaat het Pensioengeld hiervoor gebruiken!!! Dhr. Lakeman (zie You Tube) zou een zaak beginnen tegen o. a. de directeur van de Nederlandse Bank vanwege dubbele accounts/overzichten/Fraude mbt de Pensioengelden! Met medeweten vd Directeuren vd Pensioenfondsen en deze durven niet in opspraak te komen vanwege verlies van hun baan….

WeekendDocu’s: Onderzoek complot dood Prins Friso en aanslag Koninginnedag 2009

Er is niets meer over van positief verhaal Prinsjesdag 2019