in

Minister Jeanine Hennis bedankt regering Oekraïne..?!?

8781595339 95ec720ac2 Jeanine Hennis1

Het ANP bracht gisteren het bericht naar buiten: ‘dat Minister van Defensie, Jeanine Hennis-Plasschaert nog eens heeft benadrukt dat het bergen van lichamelijke resten van slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne de hoogste prioriteit heeft. Ze deed dat vandaag in een telefoongesprek met haar Oekraïense collega-minister van Defensie Valeriy Geletey. Ook het terughalen van persoonlijke bezittingen blijft van groot belang, zei de minister. Ze zegde toe al het mogelijke te zullen doen om een veilige toegang tot de rampplek te blijven verzekeren zolang de internationale zoekteams daar aanwezig zijn.  Tja en dan volgt de volgende zin in het ANP-persbericht, namelijk:

‘Namens het kabinet bedankte minister Hennis de Oekraïense autoriteiten voor de steun aan de internationale repatriëringsmissie tot nu toe’..!!

Hoe is het mogelijk? Is dit een diplomatieke leugen, waarbij onze minister van Defensie netjes en beleefd is, maar wel degelijk op de hoogte is van uiterst kwalijke zaken, die de regering in Kiev verbergt. Datze dus wel degelijk op de hoogte is van zaken die dezelfde regering in Kiev in een heel kwaad daglicht zetten, in het kader van de schuld aan de ramp met de MH-17..? Hoe is het mogelijk dat het ministerie hier ook nog eens een persbericht van maakt..?? De regering in Kiev bedanken voor hun medewerking..??

Nog maar een paar dagen geleden was het JUIST die regering in Kiev, die bij de start van de werkzaamheden van het Nederlandse opruimingsteam. een keihard offensief startte, om zogenaamd ‘de rampplek’ veilig te stellen.. Is mevrouw de minister dat alweer vergeten..? Of is ze diplomatiek bezig de regering in Kiev te ‘bedanken’, dat deze stopten met het offensief, ná zware druk van de Nederlandse regering om op te houden met beschietingen, rondom deze rampplek en met hett offensief.. We zullen het niet weten, maar voor ons is een ‘bedankje’ volledig misplaatst..!

via WantToKnow.nl

Foto via Secretary of Defense cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8569327577 9e60d26899 putin e14199674841681

Washington wil oorlog maar heeft iedereen wel door dat Poetin alle troeven in de hand heeft?

11067519334 1a38ee4cbc fred teeven1 e1436863270677

Dat is snel : Teeven ontkent beschuldigingen van meineed