in , ,

Misbruik in azc’s, een doofpot waar Demmink trots op zou zijn

Een onderwerp waar de alternatieve media al vanaf de start over berichten heeft vandaag eindelijk haar weg gevonden naar de Mainstream media en wordt langzaam maar zeker gemeengoed, en dat is het feit dat de Duitse overheid stopt seksueel misbruik azc’s in doofpot om imago asielzoekers te beschermen.

Ligt het aan mij, of hebben die Duitsers nou gewoon goed gekeken naar onze eigen Joris Demmink affaire en proberen ze nu dezelfde tactieken toe te passen? Ach, eigenlijk is dit soort gedrag gewoon kenmerkend voor (r)overheden wereldwijd en toont weer eens feilloos aan wat er eigenlijk allemaal mis is met de wereld en hoe dringend de noodzaak voor een frisse wind met bijbehorend nieuws systeem(Ik neig daarbij naar het fenomeen directe democratie) is.

Dat de wandaden van een groep vluchtende haatbaarden moet worden bedekt met de “mantel der liefde” is al walgelijk, maar wie verder kijkt naar de aan het licht gekomen gevallen uit het verleden(Zie bijvoorbeeld het pedofielen ring schandaal in het Verenigd Koninkrijk) kan niet anders dan constateren dat een dergelijke werkwijze standaard is geworden voor overheden. Het “doel” heiligt altijd de middelen en de burger does not need to know, is het devies.

Ondertussen passen deze (r)overheden met veel enthousiasme het “rule by fear” concept toe om maar vooral zoveel mogelijk van onze vrijheden in te kunnen perken en dat doen ze op twee fronten.

Ten eerste, door bevoegdheden van geheime diensten tot in het belachelijke uit te breiden, daarbij handig gebruik makend van voorvallen als 9/11 en de nasleep ervan in , en nu dus IS en de boze Russen. Dat daarbij mensenrechten worden geschonden lijkt idioten als Ronald Plasterk daarbij niet te deren. Echter lijkt het Europees daar anders over te denken en kan Plasterk’s gefröbel voorlopig naar de prullenbak. Ik zeg voorlopig, want een andere structureel kenmerk van (r)overheidgedrag is dat ze het blijven opvoeren tot het er in een zwak moment wel doorheen komt.

Ten tweede, wordt de financiële aanval ingezet. NA eerst de arbeidsmarkt volledig naar de tering te helpen, daarbij handig gebruikmakend van de toenmalig heersende , waardoor het aantal werklozen door het plafond ging. Wat we daarna zagen was de totstandkoming van een legertje moderne slaven, gratis tewerk gesteld onder het mom tegenprestatie voor hun uitkering, iets wat nog steeds voortduurt en groeit, ook al zijn er inmiddels positieve berichten van kleine overwinningen door dergelijke werkslaven. Ook dat is afleiding want het loon is niet het punt voor de roverheid, wel het feit dat wanneer je op enigerlei wijze financieel afhankelijk bent van de (r)overheid je rechten per direct door de plee worden gespoeld.

Het resultaat: een groeiende bevolkingsgroep, rechteloos, en zonder de (financiële) middelen om in het verweer te kunnen komen tegen een goed gefinancierde (r)overheid die op deze wijze heel gemakkelijk iedere vorm van protest de kop in kan drukken zonder daar ook maar moeite voor te hoeven doen.

Ik zie dit al jaren aankomen, heb er ook al vaak over geschreven, maar de kaarten zijn al geschud omdat “Henk en Ingrid” te lui, te laks en te stom zijn om van die bank af te komen. Daarbij gesteund door de NSB cultuur die we ook al zo goed lieten zien in 40/45.

“Toen ze voor de joden kwamen zei ik niets, want ik ben immers geen jood.
Toen ze voor de homosexuelen kwamen zei ik niets want ik ben immers geen homo.
Toen ze voor de activisten kwamen zei ik niets, want ik ben immers geen activist.
Toen ze voor de werklozen kwamen zei ik niets, want ik was immers niet werkloos.

Toen ze voor mij kwamen was er niemand meer over om wat te zeggen.”

Bedenk wel dat “For evil to succeed, it only takes good men doing nothing”.

 

Bron: urubin


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans
5 jaren geleden

Niet alleen Demmink -maar we zijn kennelijk weer vergeten dat er nog meer toppers uit de rechterlijke macht bij betrokken waren.

Jeugdzorg kampt met financiële problemen en omzeilt daarom rechter bij opsluiting van kinderen

Wilders (PVV) komt helemaal niet op voor de gewone man