in , ,

Mobiele telefoonactiviteit van Wuhan Lab suggereert ‘mogelijke uitschakeling’ in oktober vanwege ‘gevaarlijke gebeurtenis’

Een inlichtingenrapport, opgesteld door particuliere analisten en voorgelegd aan de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat, suggereert dat er tussen 6 en 11 oktober een “gevaarlijke gebeurtenis” heeft plaatsgevonden in het Wuhan Institute of Virology, gedurende welke tijd wegversperringen werden aangebracht om te voorkomen dat verkeer komen naar de faciliteit, volgens het rapport verkregen door NBC News .

Het 24 pagina's tellende rapport bevat een analyse van telefoongegevens van het hele instituut, inclusief een patroonanalyse van apparaten die de WIV bezoeken, die van 7 tot 24 oktober geen mobiele telefoonactiviteit vertonen

Uit de analyse blijkt dat het apparaatverkeer “in en rond de WIV in de maanden voorafgaand aan oktober consistent was”, maar dat “Vanaf 11 oktober was er een aanzienlijke afname in activiteit”, wat suggereert dat het ‘venster voor incident' 6 oktober was – 11e.

“Gedurende deze tijd wordt aangenomen dat er wegversperringen zijn aangebracht om te voorkomen dat er verkeer in de buurt van de faciliteit komt .”

Dat gezegd hebbende, heeft de anonieme regeringsdeskundige van NBC aangedrongen op voorzichtigheid, wat suggereert dat het rapport kan berusten op beperkte commercieel beschikbare mobiele-telefoongegevens, en dat er een aantal redenen kunnen zijn waarom er tijdens de betrokken periode geen activiteit is ontdekt.

Senator Marco Rubio (R-FL), die in de Senaatscommissie zit (vermoedelijk naar aanleiding van hun briefing), tweette op 6 mei: “Het zou interessant zijn als iemand van oktober tot december 2019 commerciële telemetriegegevens analyseerde in en nabij het Wuhan-lab , “toevoegen” Als het een dramatische daling van de activiteit vertoont in vergelijking met de voorgaande 18 maanden, zou dit een sterke indicatie zijn van een incident in het laboratorium en van wanneer het is gebeurd. ”

Volgens het rapport werden de eerste gevallen van het nieuwe coronavirus eind december gemeld, maar een nieuw artikel van vijf onderzoekers over infectieziekten in meldt dat het Chinese sociale mediaplatform WeChat zoekt naar “”, “Coronavirus”, ” kortademigheid “,” kortademigheid “en” Diarree “begonnen op 17 november te stijgen – wat suggereert dat COVID-19 wekenlang in China circuleerde voordat de eerste gevallen officieel werden gediagnosticeerd en gerapporteerd.

NBC News levert het volgende bewijsmateriaal waarnaar vaak wordt verwezen door degenen die vermoeden dat COVID-19 is ontsnapt uit de WIV:

  • Een 24 januari-studie gepubliceerd in het medische tijdschrift The Lancet ontdekte dat drie van de eerste vier gevallen – inclusief de eerste bekende zaak – geen gedocumenteerde link naar de natte markt in Wuhan leverden.
  • De vleermuizen die de familie van coronavirussen dragen die aan de nieuwe stam zijn gekoppeld, worden niet gevonden binnen 160 kilometer van Wuhan – maar ze zijn in beide laboratoria bestudeerd.
  • Er zijn foto's en 's verschenen van onderzoekers in beide laboratoria die monsters van vleermuizen verzamelen zonder beschermende kleding te dragen, wat volgens experts een risico op menselijke infectie inhoudt.
  • Een deskundige van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken die de WIV in 2018 bezocht, schreef in een door The Washington Post gerapporteerde kabel : “Tijdens interacties met wetenschappers van het WIV-laboratorium merkten [Amerikaanse diplomaten] op dat het nieuwe laboratorium een ​​ernstig tekort heeft aan goed opgeleide technici en onderzoekers die nodig zijn om dit veilige laboratorium veilig te bedienen. “
  • Volgens lid van de Senate Intelligence Committee, Tom Cotton, R-Ark., Plaatste het Chinese leger in januari zijn beste epidemioloog bij de WIV.
  • Het laboratorium in Shanghai, waar onderzoekers ‘s werelds eerste genoomsequentie van het coronavirus publiceerden, werd volgens de South China Morning Post op 12 januari gesloten .
  • Volgens de Amerikaanse inlichtingendiensten assessments, waaronder één uitgegeven door het Department of Homeland Security en beoordeeld door NBC News, de Chinese regering aanvankelijk bedekt de ernst van de uitbraak. Overheidsfunctionarissen bedreigden artsen die hun collega's voor het virus waarschuwden, niet openhartig waren over de overdracht van mens op mens en nog steeds geen virusmonsters aan onderzoekers hebben verstrekt.

Lees de mobiele telefoonanalyse hieronder (via NBC ):

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

George Soros voorspelt einde van de EU

‘Per 2027 in één keer over naar nieuw pensioenstelsel’ met een ‘big bang’