in , , , , ,

Moeder betrapt CBS News op gebruik foto van kind met reactie op BMR-vaccinatie, beweren dat mazelen het hebben veroorzaakt

Al maandenlang rapporteert het Free Thought Project over de hype en volslagen hysterie die zowel door de overheid als door de media wordt aangedrongen met betrekking tot de situatie van 2019 tegen mazelen. Het begon in januari toen reguliere media en socialemediagiganten smeekten om de regering om degenen die pleiten voor vaccinveiligheid tot zwijgen te brengen. Het kwam dinsdag tot een hoogtepunt toen New York burgers begon te vaccineren en degenen die zich verzetten tegen een misdaad beschuldigde.

De aandacht vestigend op de onzinnige reactie van de heersende stroming op de niet-epidemie van mazelen in de Verenigde Staten, liet een CBS-dochter uit Texas een verhaal zien met een beeld van het kind dat beweerde dat het kind de mazelen had. In werkelijkheid was het kind dat in hun afbeelding figureerde echter ziek geraakt door de vaccins die bedoeld waren om mazelen te voorkomen.

Dawn Neufeld betrapte het mediabedrijf op het gebruik van imago van haar zoon en was woedend.

“Dus besloot @cbsdfw mijn kind te gebruiken als het kind van de affaire voor de uitbraak van de mazelen. We hebben geen toestemming gegeven voor het gebruik ervan. Maar de ironie … Will heeft geen mazelen op deze foto; dit is de reactie die hij had op de ‘veilige’ BMR-vaccinatie. Daar zijn we niet blij mee … “schreef ze dinsdag op Facebook.

Neufeld is een uitgesproken voorstander van veilige vaccins. Ondanks pogingen om haar als een “antivaxxer” te besmeuren, heeft Neufeld alleen gepleit voor veilige vaccins en merkt op dat ze nog steeds haar kinderen vaccineert.

Vanwege Neufeld’s grote sociale media woede die volgden, werd CBS overstelpt met boze opmerkingen over hoe ‘bedrieglijk’ en ‘nalatig’ de beslissing was om de foto van haar zoon te gebruiken, vooral gezien het feit dat ze de vaccins de schuld geeft van het autisme van haar zoon.

Het beeld van haar zoon werd gepost op de nieuwswebsite met het opschrift ‘een baby besmet met mazelen zit op de schoot van zijn moeder’. Maar die baby had geen mazelen en was in plaats daarvan bedekt met rode wol vanwege een bijwerking op de babyvaccin, gegeven om mazelen te voorkomen.

Pas na het ontvangen van dreigementen van een rechtszaak en een aanval van negatieve opmerkingen en eisen voor hen om het op te nemen, heeft CBS uiteindelijk het beeld verwijderd en een intrekking uitgebracht.

“CORRECTIE: Een eerdere versie van dit verhaal toonde een bestandsfoto van een kind dat een negatieve reactie had op het MMR-vaccin. Vanwege een bewerkingsfout is het kind in het bijschrift ten onrechte geïdentificeerd als zijnde het hebben van mazelen. CBSDFW verontschuldigt zich voor de fout “, schreef de media-outlet over het artikel.

Dit incident illustreert de bedrieglijke spin gebruikt door reguliere media om angst te verkopen over de niet-epidemie van mazelen. Een beeld van een kind werd gebruikt om angst op te wekken voor een uitbraak van mazelen en om het vaccin te duwen dat het kind heeft verwond.

Deze angst en hysterie manifesteren zich nu in een daadwerkelijke usurpatie van ons recht op geïnformeerde toestemming en de schoothondmedia melden dit zonder enige twijfel. En zoals het gebruik van deze afbeelding laat zien, terwijl ze zonder twijfel rapporteren over het feit dat Amerikanen tegen hun zin gedwongen worden gevaccineerd, doen ze dat op bedrieglijke wijze.

Zelfs als het een eerlijke fout was, wordt de zaak gemaakt om het gebrek aan geloofwaardigheid te tonen dat deze instellingen hebben bij het oproepen van het zwijgen van degenen die niets anders doen dan de veiligheid van vaccins ter discussie stellen.

Terwijl Amazon de boeken en films over vaccininformatie zuivert en politici letterlijk smeken om pro-safe vaccinklanten tot zwijgen te brengen, bewijzen voorbeelden zoals deze dat degenen die de informatiestroom willen beheersen en uw recht om vragen te stellen willen wegnemen, niet altijd juist – een veelzeggende notie inderdaad.

Lees verder bij de bron: thefreethoughtproject.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pats, weer een vaasje van Rutte: Hulporganisatie stuurt tandarts om 1000 Nederlandse armen te helpen

Tsunami van geweld door ‘immigranten’ tegen autochtonen overspoelt Duitsland