in ,

Moet u eens dergelijk vergrijp doen: VVD fraudeur Johan Houwers koopt vervolging af

Je kan je zo langzamerhand afvragen wat je moet doen om in Nederland achter de tralies te verdwijnen. Moordenaars en overvallers worden veelal door rechters vrijgesproken wegens vormfouten of gebrek aan bewijs en witteboordencriminelen kunnen door het betalen van een symbolische fooi verdere vervolging door Vrouw Justitia voorkomen.

Recentelijk nog sloten de omkopers van gedeputeerde Marcel Hooijmaijers een deal met justitie zodat zij niet achter de tralies zullen verdwijnen waardoor ze hun partners in crime niet hoeven teleur te stellen door niet te komen opdagen op de golfbaan.

Vandaag mocht de corrupte oud ’er Johan Houwers ook weer even afrekenen met Justitia waardoor ook hij weer vrolijk kan doorgaan met frauderen, de boete moet tenslotte worden terugverdiend. Het OM heeft hem een boete van 4000 opgelegd omdat hij twee hypotheken had aangevraagd met valse papieren. De meeste mensen krijgen een (voorwaardelijke) gevangenisstraf voor een dergelijk vergrijp,

Lees verder via VVD fraudeur Johan Houwers koopt vervolging af.

Photo by MattysFlicks


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bizar toch: Weer miljoenen afvalboete voor Brabantse gemeenten die te goed scheiden

Omdat het kan: 1e kamer senatoren stemmen vaak met dubbele pet