in

Mondkapjes: ieder levend wezen heeft het niet-onderhandelbare recht op onbelemmerde frisse lucht

‘Zodra regering en parlement met reces gingen kwam de Mondmasker Maffia pas echt goed op stoom’

57e0d5404957af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784f742b7bd5964d 640 burka

Terwijl hijgerige Hugo in Zuid-Frankrijk op de camping ligt te bruinen nemen de vazallen van de toekomstige fascistische Staat der Nederlanden met verve de honneurs waar met Aboutaleb aan top als zelfbenoemde ongekroonde koning (‘Mag ik het zo zeggen? Rot Toch Op;) der ordehandhavers.

Zodra regering en parlement met reces gingen kwam de Mondmasker Maffia pas echt goed op stoom. “Overal mondmaskers, zodra je de deur uit gaat, masker op”, betoogde Aboutaleb bij Nieuwsuur als antwoord op de zuigerige vraagstelling van Petra Grijzen.

Het zat Aboutaleb dwars dat burgemeesters dit niet kunnen verplichten want: “Alleen de regering kan vrijheidsbeperkende maatregelen nemen”. Dan zijn we het over dié kwalificatie tenminste eens.

Hoogleraar Kluytmans heeft “het overtuigende bewijs dat dit een overtuigende maatregel is nog niet gezien” en Gommers, ook de kwaadste niet, zei: “zet een simpel (lees: onwerkzaam) mondkapje op, België doet het ook.”

Ja zo lust ik er nog wel een: anderen doen het ook dus wij springen ook in het ravijn. Dat het dragen van een wèl werkend CE-gecertificeerd mondmasker op straffe van een boete verboden is zou toch reden voor argwaan moeten zijn.

Echter niet bij de hypocriete tweede verdedigingslijn van het regeringsbeleid die zelf overal zonder mondmasker verschijnt. Zij wachten kennelijk, gezagsverslaafd als ze zijn, op een verplichting van zo’n adembenemende maatregel en zien niet dat iedereen die dat wil nu ook al geheel zelfstandig kan besluiten een mondkapje te dragen.

Daar is helemaal geen verplichting voor nodig; sinds het niet gehandhaafde wettelijk verbod op gezichtsbedekkende kleding en  …..

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

Noorse wetenschapper fluit Van Dissel terug na citeren onderzoek nut van mondkapjes

Corona in België: geen Paasfeesten, wél offerfeesten