in , ,

Moslimmotorbende van asielzoekers ‘Halal Angels’ is haram, doet aan drugs, geweld, wapens en afpersing

Willem67 / Pixabay

De moslimmotorbende van Al-Salam 313, waar de Duitse politie deze week is binnengevallen op verdenking van drugs, geweld, wapens en afpersing, heeft een vooraanstaand lid.

Het gaat om een gedecoreerde militair die werkte als tolk voor oud-legerbaas Dick Berlijn.

De motorbende van asielzoekers heeft als missie om andere asielzoekers in het gareel te houden, desnoods met geweld. Met de invallen in liggen de 'Halal Angels' nu zelf onder vuur.

Rond 2016 werd de groepering “Al-Salam-313” in Duitsland opgericht. Het bestaat uit milities die tegen ISIS hebben gevochten in en . Zijn voorzitter in Duitsland: Mohammad M.

Minister van Binnenlandse Zaken Herbert Reul spreekt van een “clan”. Clanmisdaad zou echter de verkeerde term zijn, omdat de leden niet georganiseerd zijn in gezinsstructuren.

De doorzoekingen van woensdagochtend werd er contant in het vijfcijferige bedrag, vals geld, wapens, IT-hardware en narcotica in beslag genomen.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl en tpook

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Techno-tirannieke dictatuur komt eraan: de ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) wil wereldwijde CO2-belasting invoeren