in , ,

‘Moslims voelen zich onprettig bij schaars geklede, lelijke mensen’ willen eigen Haagse halalstrand

jusch / Pixabay

Volgens Partij van de Eenheid is er behoefte aan een zogenaamd ‘halalstrand’. Op de meeste stranden voelen moslims zich namelijk nu niet thuis, stelt Arnoud van Doorn. ‘Niet alleen moslims, maar ook vele andere inwoners voelen zich onprettig bij het aanzien van zeer schaars geklede en niet zelden onesthetisch vormgegeven strandgangers’, schrijft hij aan het stadsbestuur van Den Haag.

‘Daarnaast geven met name vrouwen aan dat zij in toenemende mate tijdens strandbezoek te maken krijgen met ongewenste toespelingen en toenaderingen van personen van het andere geslacht.’

Er is immers ook een nudistenstrand voor een kleine groep liefhebbers, dus waarom niet een deel van het strand inrichten voor de moslimgemeenschap, beargumenteert Van Doorn.

In badplaatsen in onder andere en Indonesië bestaan er al zogenaamde halal-strandresorts. Op halalstranden zouden moslims volgens hun religieuze voorschriften van het zonnetje kunnen genieten. Zo zonnen op Lombok bijvoorbeeld mannen en vrouwen van elkaar gescheiden.

Lees verder bij de bron: AD.nl

Nee, dan liever die als doorweekte aardappelzakken vermomde boerkababes natuurlijk, dat is tenminste bloedgeile zomerkost voor de doorsnee burgerbaardmans.

Van Doorn wijst er op dat en ook halalstranden hebben, en met 57% niet-Westerse Hagenaars Hagenezenmensen die van ver gekomen zijn om zich in Den Haag te vestigen is het gewoon logisch dat de Halal Hofstad ook een schaamlap voor het strand hangt. Als nudisten een stukkie Scheveningen mogen claimen om frontaal naakt rond te dartelen, dan graag ook een stuk vrijmaken om mensen met geheel bedekte huid te laten zonnebaden.

Hup, omvolken naar de achterlijkheid dat strand.

Lees verder bij de bron: GeenStijl.nl

Halastrand moet voor moslims alleen worden, voor ieder ander zou het verboden gebied worden. Stel je voor dat de nudisten en naturisten dit ook gaan doen… Het wordt er allemaal niet meer beter op.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Popcorn en chips: Griekenland escaleert eisen voor WWII-reparaties vanuit Duitsland

Daar gaan we weer! Steeds meer winkels failliet en groeiende leegstaande winkelpanden