in , ,

‘Moslims voelen zich onprettig bij schaars geklede, lelijke mensen’ willen eigen Haagse halalstrand

jusch / Pixabay

Volgens is er behoefte aan een zogenaamd ‘halalstrand’. Op de meeste stranden voelen moslims zich namelijk nu niet thuis, stelt Arnoud van Doorn. ‘Niet alleen moslims, maar ook vele andere inwoners voelen zich onprettig bij het aanzien van zeer schaars geklede en niet zelden onesthetisch vormgegeven strandgangers’, schrijft hij aan het stadsbestuur van Den Haag.

‘Daarnaast geven met name vrouwen aan dat zij in toenemende mate tijdens strandbezoek te maken krijgen met ongewenste toespelingen en toenaderingen van personen van het andere geslacht.’

Er is immers ook een nudistenstrand voor een kleine groep liefhebbers, dus waarom niet een deel van het strand inrichten voor de moslimgemeenschap, beargumenteert Van Doorn.

In badplaatsen in onder andere en Indonesië bestaan er al zogenaamde halal-strandresorts. Op halalstranden zouden moslims volgens hun religieuze voorschriften van het zonnetje kunnen genieten. Zo zonnen op Lombok bijvoorbeeld mannen en vrouwen van elkaar gescheiden.

Lees verder bij de bron: AD.nl

Nee, dan liever die als doorweekte aardappelzakken vermomde boerkababes natuurlijk, dat is tenminste bloedgeile zomerkost voor de doorsnee burgerbaardmans.

Van Doorn wijst er op dat Turkije en Egypte ook halalstranden hebben, en met 57% niet-Westerse Hagenaars Hagenezenmensen die van ver gekomen zijn om zich in Den Haag te vestigen is het gewoon logisch dat de Halal Hofstad ook een schaamlap voor het strand hangt. Als nudisten een stukkie Scheveningen mogen claimen om frontaal naakt rond te dartelen, dan graag ook een stuk zand vrijmaken om mensen met geheel bedekte huid te laten zonnebaden.

Hup, omvolken naar de achterlijkheid dat strand.

Lees verder bij de bron: GeenStijl.nl

Halastrand moet voor moslims alleen worden, voor ieder ander zou het verboden gebied worden. Stel je voor dat de nudisten en naturisten dit ook gaan doen… Het wordt er allemaal niet meer beter op.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Spiegel van de Samenleving
1 jaar geleden

Het is krankzinnig dat moslims eisen stellen aan hoe NL zich moet aanpassen. De NL regering onder leiding van rat Rutte vind het allemaal blijkbaar prima en ook de Hagenaars laten zich het allemaal welgevallen dus ze vinden het blijkbaar allemaal prima in Den Haag … Dat moeten Westerlingen eens proberen in Marokko !

Ik heb een veel betere en ook meer duurzame oplossing … Een die aanmerkelijk minder ergernis geeft, onze gevangenissen weer aanmerkelijk leger maakt, het mogelijk maakte dat onze vrouwen weer zonder angst de straat op kunnen en aanzienlijk bespaart op sociale uitkeringen.

Nicole Nijhuis
1 jaar geleden

Ik ben tegen halal strand. Waarom. Omdat ik vindt dat wij Nederlanders al te veel toestaan voor mensen van andere afkomsten. Hier doel ik voornamelijk op de islamieten. Because… de Afrikanen, Itilianen, Duitsers, Spanjaarden etc goed ingeburgerd zijn en hun geen eisen stellen om het maar een beetje naar hun eigen land te maken. Zoals moskeeen. Prima 1 in elke plaats. Maar geen 7 en nog 1 super grote willen bouwen met 7 torens. Waar zijn we mee bezig. Ga lekker bij elkaar thuis zitten bidden. Daar heb je geen moskee voor nodig. Waarom willen ze Nederland zo graag overnemen. Zoals dat ze dol graag halal strand willen. We zijn in Nederland. Niet in Turkistan of Maroko.
Zal ik eens moeten proberen te eisen in dat land. Volgens mij hang ik dan aan een strop te trappelen. Als iedereen zich nou eerst eens aan gaat passen aan Nederland. Dus ook zorgen dat de Teroistme stopt. Dus dat we elkaar eerst gaan verbinden. In plaats van jezelf in een hoek zetten en steun zoeken bij je eigen visie over hoe Nederland zou moeten zijn. Ik ben het zat als Nederlander telkens moet aanpassen voor mensen die mijn eigen taal nog niet eens kunnen spreken. Want dat is wat veel gebeurt. Ze brabbelen nog steeds door in hun eigen taal. Ga toch lekker terug naar je eigen land. Als het je hier niet bevalt. Er zijn al veel mensen tegen. Dit wordt ook door de politiek uitgedragen. Ik voorspel dat als Nederland Nederland niet meer kan zijn en wanneer de Nederlanders dit ook in de gaten krijgen. Dat dit nog wel eens goed uit de hand kan lopen.

Mocht Nederland toch beslissen dat ze een halal strand krijgen doe dit dan op de schiemonninkoog, tessel, terschelling ofzo. Maar niet aan de Nederlandsekust!

Islam bedreiging voor de EU
1 jaar geleden

Het kan absoluut geen kwaad als we wat meer weten van de Islam vluchtelingen die de EU in grote getale binnenhaalt.
Zouden de partijen die hier achter zitten (mensen als Soros, maar ook organisaties als NATO, Illuminatie) dit niet weten? Ik denk dat die dondersgoed weten wat zij doen.
Sterker: ik denk dat de partijen die achter de schermen actief zijn de Islam heel bewust gebruiken om de EU cultuur van binnenuit te slopen. De Islam niet namelijk niet een religie is maar een politieks stroming.

Bekijk onderstaande link eens van een specialist die de Islam 30 jaar lang bestudeerd heeft:

https://www.youtube.com/watch?v=Hy6eZnj1gpc

EU is not Islam
1 jaar geleden

De Finnen en Zweden zijn het meer dan zat en sturen vluchtelingen terug.
Waarom lezen we dat niet in NL kranten?

https://www.youtube.com/watch?v=_UfECbPnF8w

Popcorn en chips: Griekenland escaleert eisen voor WWII-reparaties vanuit Duitsland

Daar gaan we weer! Steeds meer winkels failliet en groeiende leegstaande winkelpanden