‘Moslims voelen zich onprettig bij schaars geklede, lelijke mensen’ willen eigen Haagse halalstrand

jusch / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Spiegel van de Samenleving schreef:

  Het is krankzinnig dat moslims eisen stellen aan hoe NL zich moet aanpassen. De NL regering onder leiding van rat Rutte vind het allemaal blijkbaar prima en ook de Hagenaars laten zich het allemaal welgevallen dus ze vinden het blijkbaar allemaal prima in Den Haag … Dat moeten Westerlingen eens proberen in Marokko !

  Ik heb een veel betere en ook meer duurzame oplossing … Een die aanmerkelijk minder ergernis geeft, onze gevangenissen weer aanmerkelijk leger maakt, het mogelijk maakte dat onze vrouwen weer zonder angst de straat op kunnen en aanzienlijk bespaart op sociale uitkeringen.

 2. Nicole Nijhuis schreef:

  Ik ben tegen halal strand. Waarom. Omdat ik vindt dat wij Nederlanders al te veel toestaan voor mensen van andere afkomsten. Hier doel ik voornamelijk op de islamieten. Because… de Afrikanen, Itilianen, Duitsers, Spanjaarden etc goed ingeburgerd zijn en hun geen eisen stellen om het maar een beetje naar hun eigen land te maken. Zoals moskeeen. Prima 1 in elke plaats. Maar geen 7 en nog 1 super grote willen bouwen met 7 torens. Waar zijn we mee bezig. Ga lekker bij elkaar thuis zitten bidden. Daar heb je geen moskee voor nodig. Waarom willen ze Nederland zo graag overnemen. Zoals dat ze dol graag halal strand willen. We zijn in Nederland. Niet in Turkistan of Maroko.
  Zal ik eens moeten proberen te eisen in dat land. Volgens mij hang ik dan aan een strop te trappelen. Als iedereen zich nou eerst eens aan gaat passen aan Nederland. Dus ook zorgen dat de Teroistme stopt. Dus dat we elkaar eerst gaan verbinden. In plaats van jezelf in een hoek zetten en steun zoeken bij je eigen visie over hoe Nederland zou moeten zijn. Ik ben het zat als Nederlander telkens moet aanpassen voor mensen die mijn eigen taal nog niet eens kunnen spreken. Want dat is wat veel gebeurt. Ze brabbelen nog steeds door in hun eigen taal. Ga toch lekker terug naar je eigen land. Als het je hier niet bevalt. Er zijn al veel mensen tegen. Dit wordt ook door de politiek uitgedragen. Ik voorspel dat als Nederland Nederland niet meer kan zijn en wanneer de Nederlanders dit ook in de gaten krijgen. Dat dit nog wel eens goed uit de hand kan lopen.

  Mocht Nederland toch beslissen dat ze een halal strand krijgen doe dit dan op de schiemonninkoog, tessel, terschelling ofzo. Maar niet aan de Nederlandsekust!

 3. Islam bedreiging voor de EU schreef:

  Het kan absoluut geen kwaad als we wat meer weten van de Islam vluchtelingen die de EU in grote getale binnenhaalt.
  Zouden de partijen die hier achter zitten (mensen als Soros, maar ook organisaties als NATO, Illuminatie) dit niet weten? Ik denk dat die dondersgoed weten wat zij doen.
  Sterker: ik denk dat de partijen die achter de schermen actief zijn de Islam heel bewust gebruiken om de EU cultuur van binnenuit te slopen. De Islam niet namelijk niet een religie is maar een politieks stroming.

  Bekijk onderstaande link eens van een specialist die de Islam 30 jaar lang bestudeerd heeft:

 4. EU is not Islam schreef:

  De Finnen en Zweden zijn het meer dan zat en sturen vluchtelingen terug.
  Waarom lezen we dat niet in NL kranten?

Heb jij er iets over te zeggen?