Moslims worden wakker: vaccins zijn gemaakt van vuile dierlijke ingrediënten … eisen “Halal”

qimono / Pixabay

Elke arts die beweert dat het veilig is om vreemde dierlijke eiwitten in het spierweefsel van een levende mens te injecteren, liegt. Het is eigenlijk heel gevaarlijk en kan ernstige allergische reacties en auto-immuunziekten veroorzaken.

Toch bevatten tegenwoordig veel , waaronder de ‘griepvaccins', viraal geïnfecteerd dierlijk weefsel en met bacteriën geïnfecteerde cellen van honden, varkens, kippen, koeien en kalveren, adelaars, Afrikaanse groene apen en ja, menselijke abortussen. Dan is er gelatine, die gereduceerd is (denk aan extreem ingekookte) dierenhuiden, spieren, kraakbeen, hoeven, huiden en andere lichaamsdelen die niet als “” kunnen worden verkocht.

In Engeland wordt van elk kind tussen de leeftijd van 2 en 10 jaar “verwacht” dat het het vaccin tegen neusgriep krijgt, omdat het deel uitmaakt van de inspanningen van de regering om de massa's ziek te maken voor winst op de korte en lange termijn, net als in de VS maken Moslims in Engeland bezwaar tegen deze krankzinnige praktijk en verklaren dat het niet is toegestaan ​​(of “halal”) door hun religieuze praktijken volgens de islamitische (om nog maar te zwijgen over het feit dat het zeer onnatuurlijk is).

Kortom, deze islamitische ouders willen geen vuile vaccins, die het immuunsysteem van hun kinderen binnendringen. Ze weten beter, en we hebben het hier niet alleen over de artsen.

Het woord komt van moslimmedici en wetenschappers, en ze zijn niet de enige intelligente mensen ter wereld die WETEN dat de meeste vaccins gevaarlijke en experimentele ingrediënten bevatten die afkomstig zijn van de ziekste dieren op aarde – dieren die genetisch gemodificeerde voedselorganismen eten, worden geïnjecteerd met antibiotica en synthetische hormonen, worden misbruikt en gemarteld en onmenselijk geslacht voor en vaccins.

Vuile, zieke CAFO-dieren worden omgezet in gelatine voor vaccins

Wil je schone vaccins? Je zult ze nergens vinden. Je kunt erom vragen en je krijgt misschien een vaccin zonder conserveermiddel, of een vaccin zonder gelatine van varkensvlees, maar het is niet schoon – niet bij lange na (excuseer de woordspeling). De grieppropagandisten zullen liegen en u in elk geval vertellen dat de gelatinevrije vaccins “minder effectief” zijn om op u te proberen in te praten over de “ziekte” die voortkomt uit het krijgen van griepvaccins, hetzij geïnjecteerd, neusspray of “conserveermiddelvrij”. ”

Artsen over de hele wereld gebruiken elk excuus in het boek om elk vreemd ingrediënt, zware metalen toxine, antibiotica en dodelijk diervirus te rechtvaardigen om hun patiënten te overtuigen dat alle vaccins altijd “veilig en effectief” zijn en dat elk “risico het voordeel waard is. ”Nogmaals, ze liegen of zijn zelf bedrogen door een of andere schurkenstaten medische vereniging en de neppers die de hele vaccinscam runnen.

Vuile medicijnen in de vorm van vaccins afgewezen door iedereen die de kent over de verraderlijke ingrediënten

Ben je vegetarisch of veganistisch? Je hoeft geen Amish, joods, boeddhistisch of hindoe te zijn om gevaarlijke rundvleesderivaten en dodelijke varkensvirussen (denk aan Circovirus in de Rotavirus vax hier) uit je bloed en reinigingsorganen te willen houden. Vaccins bevatten meestal een vorm van geïnfecteerde gelatine die ook genetisch gemodificeerde organismen bevat. Onderdelen van varkens en runderen (koeien) zijn de meest populaire soorten en worden gebruikt om te voorkomen dat vaccins worden beschadigd door hitte of vriesdrooglaboratoriumtechnieken.

Er zijn plantaardige derivaten die de hele vaccinindustrie zou kunnen gebruiken in plaats van deze gevaarlijke vreemde dierlijke eiwitten en verminderde lichaamsdelen. Waarom niet? Welnu, dat antwoord is eenvoudig. Vaccins zijn niet echt bedoeld om te voorkomen dat mensen ziekten oplopen of verspreiden.

Het belangrijkste doel van vaccins is het creëren van gezondheidsschade op lange termijn voor een van de meest geheimzinnige, krachtige en lucratieve industrieën op de planeet. Er zijn alternatieven voor kwik als conserveermiddel, maar kwik is goedkoop en nogmaals, de missie gaat NIET over veiligheid en werkzaamheid. Daarin ligt ‘de wrijving' – en we hebben het niet over het wrijven wanneer de verpleegster een met alcohol doordrenkte wattenbolletje op de arm van je kind wrijft voordat hij of zij bekende neurotoxines en carcinogenen injecteert.

Lees verder bij de bron: worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wees welkom met open grenzen: Steeds meer steekincidenten

Klimaat-redders reizen naar geheime Google-klimaatbijeenkomst met 114 privé-vliegtuigen