in

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte

Pixabay

De buitenste schil van het spike-eiwit van het bevat “prionachtige gebieden” die het virus een zeer hoge adhesie geven aan ACE2-receptoren in het menselijk lichaam.

Dit is gedocumenteerd in een studie getiteld “SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2”, gepubliceerd door het Human Microbiology Institute:

De aanwezigheid en de unieke verdeling van prionachtige gebieden in de -CoV-2 receptorbindende gebieden van het spike-eiwit is bijzonder interessant, want hoewel de SARS-CoV-2 en SARS-CoV S-eiwitten dezelfde gastheercelreceptor, angiotensine-converterend enzym 2 (ACE2), delen, heeft SARS-CoV-2 een 10- tot 20-voudig hogere affiniteit voor ACE2.

Het mRNA- werkt door uw lichaamscellen te kapen en ze eiwitten te laten aanmaken die zijn gemodelleerd naar de spike-eiwitten in het SARS-Cov-2-Coronavirus.

Aangezien die structuur prionachtige gebieden bevat, kunnen toevallige fouten in mRNA-sequenties – die door het menselijke immuunsysteem kunnen worden afgekapt voordat zij de ribosomen in de cellen bereiken – ertoe leiden dat ontvangers van een mRNA-vaccin prionen in hun eigen lichaam gaan produceren, bericht Natural News.

Het risico hiervan werd beoordeeld door Dr. J. Bart Classen, die de auteur was van een artikel in Microbiology & Infectious Diseases: “ RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease”.

U kunt de tekst van de studie onder deze link lezen.

Die studie concludeert:

De resultaten geven aan dat het vaccin-RNA specifieke sequenties heeft die TDP-43 en FUS ertoe kunnen brengen om zich op te vouwen in hun pathologische prion-bevestigingen.

Het legt ook uit: ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccine Syringe Miniature Figures  - wir_sind_klein / Pixabay

Coronaprik kan tóch levensgevaarlijk zijn: ‘Hugo de Jonge, waar blijven de excuses?’

Cijfers lopen op, Duitsland: 42 mensen kregen bloedstolsels in de hersenen na AstraZeneca-vaccin, 8 doden