in

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte

pixabay transhumane techno vaccin 01a 512x300 1
Pixabay

D

e buitenste schil van het spike-eiwit van het Coronavirus bevat “prionachtige gebieden” die het virus een zeer hoge adhesie geven aan ACE2-receptoren in het menselijk lichaam.

Dit is gedocumenteerd in een studie getiteld “SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2”, gepubliceerd door het Human Microbiology Institute:

De aanwezigheid en de unieke verdeling van prionachtige gebieden in de SARS-CoV-2 receptorbindende gebieden van het spike-eiwit is bijzonder interessant, want hoewel de SARS-CoV-2 en SARS-CoV S-eiwitten dezelfde gastheercelreceptor, angiotensine-converterend enzym 2 (ACE2), delen, heeft SARS-CoV-2 een 10- tot 20-voudig hogere affiniteit voor ACE2.

Het mRNA-vaccin werkt door uw lichaamscellen te kapen en ze eiwitten te laten aanmaken die zijn gemodelleerd naar de spike-eiwitten in het SARS-Cov-2-Coronavirus.

Aangezien die structuur prionachtige gebieden bevat, kunnen toevallige fouten in mRNA-sequenties – die door het menselijke immuunsysteem kunnen worden afgekapt voordat zij de ribosomen in de cellen bereiken – ertoe leiden dat ontvangers van een mRNA-vaccin prionen in hun eigen lichaam gaan produceren, bericht Natural News.

Het risico hiervan werd beoordeeld door Dr. J. Bart Classen, die de auteur was van een artikel in Microbiology & Infectious Diseases: “Covid-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease”.

U kunt de tekst van de studie onder deze link lezen.

Die studie concludeert:

De resultaten geven aan dat het vaccin-RNA specifieke sequenties heeft die TDP-43 en FUS ertoe kunnen brengen om zich op te vouwen in hun pathologische prion-bevestigingen.

Het legt ook uit: ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccine Syringe Miniature Figures  - wir_sind_klein / Pixabay

Coronaprik kan tóch levensgevaarlijk zijn: ‘Hugo de Jonge, waar blijven de excuses?’

vaccin holocaust 02 social media

Cijfers lopen op, Duitsland: 42 mensen kregen bloedstolsels in de hersenen na AstraZeneca-vaccin, 8 doden