in ,

Multicultistad Malmö raadt zijn personeel aan om binnen te blijven en zo min mogelijk naar buiten te gaan

malmo 1561102733
Picudio / Pixabay

Malmö

 is een stad in Zweden. Het is de hoofdstad van Skane County en is ook de dichtstbevolkte stad van de provincie. Het is de derde meest bevolkte stad van het land, en het is de zesde meest bevolkte in Scandinavië. De stad heeft 341.457 inwoners. Het grootste stedelijk gebied heeft meer dan het dubbele van deze bevolking, met meer dan 700.000 inwoners.

De stad Malmö strekt zich uit over 155,4 vierkante kilometer (60 vierkante mijl), terwijl het stedelijk gebied slechts 75 vierkante kilometer (29 vierkante mijl) is en een bevolking heeft van meer dan 5000 inwoners per vierkante mijl.

Malmö heeft een zeer jonge bevolking, met 48% van de bevolking onder de leeftijd van 35 jaar. De stad heeft het op vier na grootste aandeel van buitenlandse inwoners van het land. De grootste groep immigranten kwam vanuit Irak naar Malmö.

Er worden ook ongeveer 150 talen gesproken door de hele stad (toren van Babel, red.). Meer hier


Een week geleden kwam de voorzitster van de gemeenteraad Katrin Stjernfeldt Jammeh (Sociaal Democraten) in het dagblad Sydsvenskan met de boodschap dat het goed gaat met Malmö.

– We hebben echt een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Malmö gaat de goede kant op, verklaarde Katrin Stjernfeldt Jammeh, ondanks de bomontploffingen, schietpartijen en massale roofovervallen.

Het lijkt er nu op dat het socialistische gemeenteraadslid op de waarheid uitglijdt, want terwijl Jammeh beweert dat Malmö een positieve ontwikkeling doormaakt, raadt de stad Malmö zijn werknemers aan om zich zo min mogelijk naar buiten te begeven.

Malmö heeft een lijst met “tips en adviezen om niet in ongewenste situaties terecht te komen” naar al haar gezondheids-, en zorgpersoneel gestuurd, meldt het dagblad Expressen die een aantal punten opsomt.

– Plan uw route – ken uw gebied. Neem alternatieve routes / ingangen / uitgangen.
– Probeer de tijd vanaf het moment dat u uw fiets / auto parkeert tot het moment dat u uw bestemming betreedt zo kort mogelijk te houden.
– Voordat u een trappenhuis verlaat, moet u eerst de omgeving in ogenschouw nemen om te voorkomen dat u in een ongewenste situatie terechtkomt.
– Blijf uit de buurt van mensen die als potentieel bedreigend of gevaarlijk worden beschouwd en vergroot de afstand als er geen andere mensen in de buurt zijn.

De lijst is echter niet nieuw, maar werd een jaar geleden opgesteld, nu dacht de gemeente dat het weer tijd was om deze in de belangstelling te brengen, ondanks dat de sociaaldemocraat Katrin Stjernfeldt Jammeh beweert dat de ontwikkeling in Malmö positief is.

Lees verder bij de bron: fenixx

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte1

Belastingverhoging via gemeenten: ‘OZB-belasting moet tientallen procenten omhoog bij tegenvallers’

klimaat doom

Klimaatvoorspellingsmodellen zijn allemaal gemanipuleerd om valse ‘bewijzen’ te produceren