in , ,

Musk wordt belachelijk gemaakt voor het tweeten van een foto van de maan met de tekst ‘Occupy Mars’

maan of mars

Netizens(internetters) hebben SpaceX CEO Elon Musk belachelijk gemaakt voor het aankaarten van de kolonisatie van Mars met een foto van de Maan tijdens een eclips. Terwijl sommigen beweerden dat het een flagrante vergissing was, voerden anderen aan dat Musk de president van de VS aan het pesten was.

De tech-ondernemer, die vorige week bijna zijn Twitter-account bijna schrapte met een artiest schets, zou opnieuw kunnen overwegen om het platform te verlaten nadat hij werd bespot, omdat de maan en Mars op dezelfde manier in een promotiefoto werden vermengd.

Op zondag prees Musk zijn Starship-project, een miljarden-dollar raket die op een dag mensen naar de rode planeet zou kunnen brengen.

“De ontwikkeling van het sterrenschip versnellen om de Martian Technocracy te bouwen,” verklaarde Musk in een tweet. Een uur later volgde hij zijn eerste bericht met een afbeelding van de maan tegen de slogan “Occupy Mars.”

“Gaan we op Mars tijdens een maansverduistering of wisten jullie niet dat dit de maan is?”, Schreef een tweeter.

Terwijl de overheersende stemming op Twitter was dat Musk een eenvoudige fout had gemaakt en de tweet zelfs achteraf misschien zou verwijderen, voerden enkele toegewijde fans van de ruimtevaarder aan dat het beeld misschien een subtiele opgraving was bij de Amerikaanse president Donald Trump.

https://twitter.com/StevenDJBaumann/status/1142989884279468032

“Uhm … pleegt u opzettelijk grapjes over onze president? Want als je dat niet bent, mag ik? MoonMars! “Schreef een commentator.

Trump wekte eerder deze maand een feit-controlerende rage toen hij tweette dat NASA Mars zou moeten verkennen, “waarvan de Maan deel uitmaakt.” Hoewel het hoogstwaarschijnlijk betekende dat Trump bedoelde dat elke missie naar de Maan zou moeten worden ondernomen met Mars in zicht, hij werd hoe dan ook in de ban van de goedgelovige Democraten.

Lees verder bij de bron: RT USA News

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
terreur 1561371914

Man “had ik het maar niet overleefd”: ‘Ambulance ging eerst dader Malek F. helpen’

spaceship 1561366334

De NAVO verklaart de ruimte tot een ‘domein van oorlogsvoering’