in ,

Na 15 jaar alle geheime stukken GMO’s op straat

In het boek Altered Genes, Twisted Truth, dat vanaf 20 maart te koop is, wordt uitvoerig uit de doeken gedaan hoe de Amerikaanse regering en toonaangevende wetenschaps instituten, systematisch de feiten over 's en de onderzoeken die de veiligheid van GMO's betwijfelden, hebben verdraaid.

Het boek is het resultaat van 15 jaar intensieve naspeuringen van Steven Druker, die de FDA (US Food and Drug Administration) aanklaagde en ze dwong hun stukken over GMO voeding openbaar te maken.

Met het oog op de TIPP onderhandelingen kon de openbaarmaking van de stukken op geen beter moment komen. Immers als de genetisch gemodificeerde gewassen in toegestaan worden, dan is er geen weg meer terug, en wordt de oorspronkelijke genenpool onherstelbaar zwaar vervuild. Dit zou in feite een misdaad tegen de mensheid zijn.

Uit de vrijgegeven stukken blijkt dat GM voeding alleen vercommercialiseerd kon worden (1992) doordat de FDA waarschuwingen van eigen onderzoekers wegmoffelde, over de feiten loog, geen standaard veiligheidstesten uitvoerde. Had dit allemaal wel gebeurd, dan was het allang afgelopen met de GMO business.

Verder blijkt dat:

* Veel hoog aangeziene wetenschappers hebben herhaaldelijk misleidende uitspraken over GM voeding gedaan. Zoals ook hoog de in aanzien staande the US National Academy of Sciences, the American Association for the Advancement of Science and the UK's Royal Society.

* Daardoor hebben de meeste mensen geen idee van de risico's die deze GMO's met zich meebrengen en de vele problemen die deze veroorzaakt hebben.

* In tegenstelling tot wat de biotech promotoren beweren, zijn mensen wel degelijk beschadigd door de producten van genetic engineering. aan het voedingssupplement L-tryptophan dat tientallen doden en levenslang gehandicapten veroorzaakte. Er zijn wat dat betreft sterke aanwijzingen dat genetische mutatie voor de rampzalige gevolgen verantwoordelijk was.

Lees verder via zaplog.

 

 

Photo by Heine Christiansen (Jr.)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En weer een leugen van Opstelten doorgeprikt: Turkije werkt juist wel mee aan onderzoek Demmink

Samsom doet aloud verkiezingspraatje: desnoods hoger begrotingstekort