in , ,

Na Amsterdam: Buurt rond azc Harderwijk woedend op burgemeester

kalhh / Pixabay

Omwonenden van het asielzoekerscentrum in Harderwijk hebben bij burgemeester Harm-Jan van Schaik op hoge toon hun beklag gedaan over aanhoudende incidenten met asielzoekers, over onveiligheid in hun wijk en het feit dat de burgemeester te weinig doet om de veiligheid te verbeteren.

Aanleiding voor de bijeenkomst in een kantoor op het terrein van het asielzoekerscentrum was een steekincident tussen drie asielzoekers, in de nacht van maandag op dinsdag.

Twee asielzoekers werden gestoken door een derde.

,,Er was geen aanleiding voor. Het kwam uit het niets, er was geen sprake van een agressieve sfeer,’’ vertelde Ron Ooijen.

Allebei gewonden zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Een man is dinsdagavond weer terug gekeerd naar het azc, de andere verblijft nog in het ziekenhuis.

De verdachte is opgepakt door de politie.

Lees verder bij de bron: destentor.nl


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. De overheid lijkt vergeten te zijn dat zij in dienst is van en betaald wordt door de burgers. Het is niet andersom dat de overheid de burgers allerlei regels kan verzinnen en kan voorschrijven wat burgers moeten accepteren. De immigratie van grote aantallen mensen die niet integreren is slechts een van de vele problemen die wij de laatste jaren zien. De situatie is de afgelopen decennia erorm verslechterd voor de burgers.
    De overheid gaat die houding niet veranderen. Het is aan de burgers om veel meer actief te worden, zich te informeren via alternatieve sites (zoals JD) en zich aan te sluiten bij organisaties die zich inzetten om de burgers te bevrijden van deze Nieuwe Wereld Orde overheid.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Contactverboden voor stalkers en andere gevaarlijke gekken zijn zinloos in Nederland

Aanwezigheid van oorlogsmisdadiger Kissinger deert de Nederlandse Bilderbergers niet