in

Na bemoeienis Demmink gaat het zwart maken maar door: Aangifte gedaan tegen Henk Krol

8770075590 7ac917b62d henk krol1

Advocaat Oscar Hammerstein heeft aangifte gedaan tegen Henk Krol. Het Kamerlid van 50Plus is volgens de Stichting Vrienden van de Gaykrant schuldig aan oplichting, valsheid in geschrifte en verduistering. Dat meldt EenVandaag.

Hammerstein zegt onder meer dat Krol geld van de stichting heeft gebruikt voor de website van 50Plus. Hij kondigde daarom eerder al aan dat hij Krol zou aangeven.

Ook is aangifte gedaan tegen ambtenaren van het ministerie van OC&W. Die zouden “opzettelijk gelegenheid, middelen en inlichtingen hebben geboden voor het indienen en goedkeuren van subsidieverzoeken die in strijd met de waarheid zijn opgesteld”.

Verder heeft advocaat Hammerstein aangifte gedaan tegen de voormalige accountant van de Stichting Vrienden van de Gaykrant. Die zou tegen beter weten in goedkeurende verklaringen voor de jaarrekening van de stichting hebben verstrekt.

In de aangifte staat ook dat de inmiddels overleden vader van Henk Krol betrokken was bij de oplichting, valsheid in geschrifte en verduistering.

Lees verder via NOS Nieuws.

 

Foto via Ron van Zeeland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14757621271 f9e93d8bb5 drone1

Ehhh ik mis de menselijk interactie die nodig is: Veel interesse voor ambulance-drone van TU Delft-student

3095509975 e14ecdc457 wow1

Zie hier een van de vreemdste verhalen in de financiële geschiedenis