in , , ,

Na de No Agenda show van Adam Curry hebben we nu ook De Jensen podcast!

florantevaldez / Pixabay

Podcast’s luisteren lekker weg tijdens het in slaap vallen, werk, hobby, wandeling of hardlopen. Mocht je dan daarbij ook nog iets willen leren over hoe de echte wereld reilt en zeilt dan zit je goed.

We hebben natuurlijk al jaaaaren de No Agenda show van Adam Curry samen met John C. Dvorak en daar kunnen we dus een nieuwe podcast van Nederlandse bodem aan toevoegen.

Robert Jensen die we kennen van en radio is begonnen met podcasten en is zeer verhelderend om naar te luisteren. Werkelijk van alles komt voorbij zoals de , , nieuws, achtergronden en nog veel meer. Luisteren zou ik zeggen…

Jensen Podcast Episode 1

Download Episode ()

The king is BACK! Robert Jensen gidst je op vlijmscherpe wijze door de tijden van nu. Dit is de Jensen Podcast Episode 1!

De Jensen Podcast Episode 2

Download Episode ()

The king is BACK! Aflevering 2. Over zwarte pieten, Nederlanders die nog steeds denken dat een goede president was en Jensen krijgt gelijk over Ratelband!

Mocht je de No Agenda podcast nog niet kennen, bij deze.

Oh, Jensen mocht je dit lezen? Mijn tip aan jou is: wat meer diepte in gaan en ik dat je een sparringpartner nodig hebt.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

CDA wil Nederlands ‘space force’ in de ruimte, een plan die vele miljarden gaat kosten

Steeds minder privacy: Schengeninformatiesysteem voert ingrijpende wijzigingen door