in ,

Na de wereld geterroriseerd te hebben met Zika paniekzaaierij, Zika virus veroorzaakt ondanks alles toch geen hersen misvormingen

De hele mainstream media is niet alleen oneerlijk en corrupt, hun schrijvers zijn ongelooflijk dom en slecht geïnformeerd over bijna alles in de natuurlijke wereld.

Vandaag de dag, na maanden van het afdrukken van-angst-inducerende “Zika ‘verhalen dat de halve wereld doodsbang heeft gemaakt, terwijl het regeringen overtuigende om miljarden dollars in de trechter voor Zika vaccinonderzoek voor Big Pharma te storten, geeft de Washington Post nu toe dat ze geen idee hadden waar ze over praten.

Maar in plaats van toegeven dat hun eigen wetenschap schrijvers wetenschappelijk analfabete propagandisten zijn die kwakzalver verhalen pushen als nieuws, beschuldigt de krant nu andere wetenschappers voor de grove fout door het publiceren van een kop die weer oneerlijk en misleidend is:

“Wetenschappers zijn verbijsterd door Zika's pad door ”. De kop had eigenlijk moeten zijn Zika onthuld. Enfin, u kunt het zelf hier nalezen.

imrs

 

En voor wie wil weten hoe het dan wel zit, kijkt u even naar onderstaande mini docu:

is verwijderd

Lees verder via de Bron: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

3,3 miljard reserves niet ingezet voor zorgpremies

via http://blog.zorgkiezer.nl/zorgverzekeringen/infographic-welke-zorgverzekeraars-horen-bij-elkaar/

Zorgkosten Nederland overstijgen de rest van Europa