in

Nader onderzoek van 1.500 positieve monsters: Mensen die positief testen voor corona hebben griep

Miljoenen mensen in ons land hebben ondertussen de beruchte PCR test ondergaan en te horen gekregen dat de uitslag positief was voor SARS-CoV-2.

Echter, nu blijkt na nader onderzoek van 1.500 positieve monsters dat het (wel degelijk) gaat om de griep.

Het is om stil van te worden als je eenmaal beseft op welke kinderlijke wijze de complete wereldbevolking met een kluitje het riet wordt ingestuurd.

Mensen worden bang gemaakt, de stuipen op het lijf gejaagd en op die basis gedwongen richting vaccinatiespuit. Een spuit die voor velen wel eens een directe of indirecte dodelijke injectie kon worden.

En toch, stukje bij beetje, komt er steeds meer nuttige informatie boven tafel:

Zoals in het volgende filmpje wat we op tegenkwamen en waar een wetenschapper uit Amerika uitlegt dat ze in het laboratorium waar hij werkt 1500 positieve covid-19 monsters hebben onderzocht op de aanwezigheid van het SARS-CoV-2 virus. Ze hebben dit gedaan zoals voorgeschreven door de Postulaten van Koch en troffen geen SARS-CoV-2 virus aan.

Wat niet duidelijk wordt uit het filmpje is hoe de man heet en om welk laboratorium het in Californie precies gaat, maar het verhaal wat de man vertelt is volledig in overeenstemming wat ook anderen inmiddels hebben geconcludeerd.

Dit lab heeft vervolgens contact opgenomen met de Amerikaanse CDC en om SARS-CoV-2 monsters gevraagd, waarna ze te horen kregen dat dit niet kon omdat ze geen monsters hadden.

Wat ze wel ontdekten in het laboratorium was dat de monsters het griepinfluenza virus A en B bevatten. Vervolgens stuurden ze deze monsters naar een aantal universiteiten die tot dezelfde conclusie kwamen: Influenza A en B en geen covid-19.

Om het SARS-CoV-2 te kunnen ontdekken gebruikte het laboratorium niet de immer onbetrouwbare PCR test, ook omdat deze test juist een positief resultaat had gegeven.

De man zegt verder dat ze nog steeds de eis open hebben staan bij de CDC om hen een geïsoleerd en gezuiverd SARS-CoV-2 monster te leveren en doen ze dat niet, dan zullen ze worden aangeklaagd voor covid-19 fraude en uiteraard wordt hiermee dan formeel bevestigd dat het hele virus inderdaad niet bestaat. Een conclusie die ook wij via meerdere andere routes al geruime tijd geleden hadden getrokken.

Er zijn volgens de man in het volgende filmpje vier onderzoeken die dan het bestaan van het virus zouden moeten bevestigen. Echter, in geen van die onderzoeken is sprake van een volledig geïsoleerd virus, maar slechts een klein deel daarvan, bestaande uit 37 tot 40 wat men noemt basenparen. Dit, terwijl een volledig virus normaal gesproken bestaat uit 30.000 tot 40.000 basenparen.

Ook deze man stelt tot slot de vraag die velen, waaronder wij, al heel lang stellen. Als het SARS-CoV-2 virus echt bestaat waarom is er dan tot nu toe niet één laboratorium ter wereld in geslaagd om dit virus te ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 maand geleden

De beerput gaat langzaam open

J. Onno Dekker
1 maand geleden

Dus inderdaad bedriegelijke opzet van een schijnpandemie in samenspanning met de club van Klaus Schwab, dood door schuld en moord met voorbedachte rade en landverraad en medewerking aan een modiale machtsgreep door ‘elite’ schorriemorrie!

Proportioneel geweld door de bevolking is meer dan gerechtvaardigd,
In Nederland, Duitsland…

yellow and black smiley wall art

UvA WOEST vanwege correcte bronvermelding in UvA-onwelgevallig rapport over 400 miljard kostende immigratie

AstraZeneca Covid-vaccinpartij van het Oostenrijkse overlijdensonderzoek ging naar 16 andere Europese landen