in , ,

Naheffing: stiekeme permanente belastingverhoging door Rutte II, inkomstenbelasting van 42% naar 48%

II wilde niet vertellen dat het belastingen verhoogd had. En daarom komt er een forse naheffing voor minstens 5 miljoen werknemers

Bij het kwartetspel van informateur Wouter Bos koos de Partij van de Arbeid de kaart ‘Eerlijk delen'. In het regeerakkoord werd dat uitgewerkt als het invoeren van een nieuwe inkomensafhankelijke zorgpremie van een heftige 11,5%, die de werknemer zelf zou moeten gaan betalen.

Er brak een opstand uit bij de en onmiddellijk werd het regeerakkoord zeer grondig verbouwd middels een motie Zijlstra/Samson. Deze motie is zo ingewikkeld dat hij met een zeer lange bijlage geschreven werd, die opgesteld is door Financiën en het CPB, kijkend naar taalgebruik en template. Vanaf november 2012 kende iedereen dus deze aanvulling op het regeerakkoord. (Zie hier, waar een motie en de bijlage zeer uitzonderlijk op de site van de regering te vinden zijn.)

Lees verder via Jalta.nl

Foto via FaceMePLS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Filmpje: Joris Demmink: eindelijk wederhoor! < Advocaat in dure auto, betaald met belasting centjes

Omgekeerde wereld: Overheid lanceert gratis app tegen identiteitsfraude