in , , ,

Nancy Pelosi dramt over open grenzen, Laura Loomer en illegalen uit Mexico zetten vluchtelingenkamp op in haar tuin

Laura Loomer en een groep illegale vreemdelingen kwamen naar Nancy Pelosi’s Napa Valley, Californië, en zetten maandag een opvangkamp op in haar tuin.

House Speaker Nancy Pelosi (Deocraten) wil open grenzen dus zal de nieuwe krakers zeker verwelkomen! Loomer en haar bende zetten een luifel op het gazon van Pelosi op met het woord “Immoraliteit” in rode letters.

Pelosi zegt regelmatig dat muren ‘immoreel’ zijn als ze argumenteert tegen de voorstellen van president voor een betere grensbeveiliging, waaronder een muur.

De overheidssluiting is de derde week ingegaan, de langste in de geschiedenis van de V.S. omdat Schumer en Pelosi weigeren om compromissen te sluiten over de financiering van de grensmuur.

Loomer heeft foto’s van Amerikanen die zijn gedood door illegale vreemdelingen, waaronder Kate Steinle, aan het baldakijn bevestigd.

Bron:
LAURA LOOMER and Illegal Aliens From Mexico Storm Pelosi’s Yard – Set Up Sanctuary Camp

Als mevrouw Pelosi muren immoreel vindt moet ze misschien eens de hulp (38 billion in ten years) schrappen aan dat land dat de meest geavanceerde muur heeft staan om ‘de ander’ buiten te houden.

Pelosi has also held staunchly pro-Israel views that have at times even out flanked the GOP from the right. Haaretz >>

Lees ook eens verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goh, CETA werkt als breekijzer: Genetisch gemanipuleerd voedsel komt via Canada naar Nederland

Twitter inmiddels ook geïslamiseerd, wijst gebruikers op de Sharia wet