in ,

Nederland 2050: Aandeel autochtone bevolking neemt aanzienlijk af naar 64%

Photo by ednl

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zal de bevolking in groeien van 17,4 miljoen inwoners nu, naar 19,3 miljoen inwoners in 2050. Bijna 90% van deze groei is te verklaren door migratie.

De overige groei vindt net zo goed plaats onder mensen met een migratieachtergrond. Dit betekent dat het aandeel van de autochtone Nederlandse bevolking steeds verder zal krimpen.

Om precies te zijn: van 76% in 2020, naar 64% in 2020.

Volgens het rapport zal Nederland in de toekomst “drukker, grijzer en diverser” zijn. Hoe de Nederlandse bevolking er rond 2050 precies uit zal zien, is nog niet te zeggen.

Desondanks zullen in alle scenario’s het aandeel ouderen, het aantal mensen een migratieachtergrond en het aantal huishoudens toenemen.

De Nederlandse staat kan invloed uitoefenen op deze drie ontwikkelingen – toch is deze invloed maar gering. Zo zou Nederland bijvoorbeeld veel niet kunnen weigeren door internationale verdragen……

Lees verder bij de bron: Sceptr

Photo by ednl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
7 maanden geleden

Het wordt hoog tijd, dat de Haagse criminelen verdwijnen en de EU in elkaar valt. Als de roverheid ons niet jaren en jaren zo geplukt had, waren er ook meer kinderen geboren. Nu komen er alleen gewelddadige en moordlustige barbaren binnen, die geen steek uit zullen voeren en alleen maar parasiteren. Als het zo doorgaat bestaat er in 2050 GEEN Nederland meer, maar weer een nieuwe moslimebclave.

Naar Huis met alle Migranten !!!!
7 maanden geleden

Het lijkt me uitgesloten dat Nederland (en zelfs de hele EU) nog bestaan op hun huidige niveau tenzij op korte termijn de EU Cabal en EU regeringen worden opgepakt en afgevoerd naar Gitmo. Nederland en de hele EU worden bewust van binnen uit gesloopt door de NIeuwe Wereld Orde die dondersgoed weet dat migranten nooit zullen integreren. Het wordt een geldbegrafenis zonder weerga met heel veel ergernis en Nederland zal afglijden naar een soort bananen republiek …

Er is maar een oplossing: de Amerikanen moeten volledig terugtrekken uit het MIdden Oosten, Israel (Zionisten) moet het mes op de keel worden gezet op straffe van totale vernietiging en migranten moeten zo spoedig mogelijk terug naar Afrika zodat zij daar met tijdelijke subsidie hun eigen land kunnen opbouwen.

Shadow1100
7 maanden geleden

Aangeboden op Marktplaats t.e.a.b.:
Een mooi vlak land voor de helft gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, binnenkort Nederrabia geheten met de hoofdstad Islamsterdam, dan deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurdistan!
Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoog achtten.
Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg, gratis scholing voor u en al uw over te laten komen familieleden.
De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt voor, tijdens of na de ramadan. Daarnaast krijgt u allen de mogelijkheid om, op kosten van de Nederlandse belastingbetalers, 7minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoede achtergelaten nooddruftige familieleden, zoals de hulpbehoevende zwakke opa’s en oma’s te bezoeken.
De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal verplichte gezichtsbeharing en van de vrouwen zijn alleen nog de ogen nog te zien.
Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft.
Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterwende genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort. Over zwarte Piet hoeft al niets meer gezegd te worden.
Het Wilhelmus wordt vervangen door het arabische lied مَــوطِــنِــي مَــوطِــنِــي .
De enige toegestane en verplichte feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest. De voor u verplichte jaarlijkse pelgrimstocht naar mekka wordt door de Staat betaald. Alle Nederlandse kerken zullen worden gesloopt of worden omgebouwd en gebruikt als moskee.
Varkens worden niet meer in het land toegelaten en al de gerechten met varkensvlees worden van de menukaarten in de restaurants verwijderd. In de plaatselijke horeca zal geen alcoholhoudende drank meer te verkrijgen zijn.
De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
Het onderwijs mag nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk en D66(6). De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet (meer) te vertrouwen is…….
Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn ten strengste verboden.
De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute dictatuur bestuurt door de zichzelf benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert vanuit Denhagistan via een ministerraad waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en zijn vrindjes. Het geheel onder directe supervisie en aansturing van het potentaat erdogan en turkije.
Het Binnenhof wordt gebedsruimte voor het vrijdagmiddaggebed.
Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief worden geëxecuteerd, gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse landen.
Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit)
De geluidsversterkendegebedsroephardetoeters op de moskee.
Wen er maar aan.” (feit)
“God-allah-machtig……. “,

Meld je aan! Facebook moet Nederlanders betalen om privacyschending

Hugo de Jonge zegt het echt: Nederland krijgt er tot 2030 een miljoen mensen bij, weilanden volbouwen