in , , ,

Nederland breekt bewust met Dublin (EU) immigratie regels

Als (Nederlandse) politici ergens goed in zijn is dat en regels breken als het hen uit komt. Nu is in het nieuws dat de Nederlandse overheid, van een boot die onder valse voorwendselen onder de Nederlandse vlag voer en illegale mensensmokkel activiteiten verrichte, nu vrijwillig twintig illegale gelukszoekers (het zijn geen vluchtelingen) overneemt.

Welcome back my friends to the show that never ends…

Hee, maar wacht eens even: dat is overheidsparticipatie in mensensmokkel! Dat is overheidsparticipatie in illegale activiteiten van private bedrijven. Dat lijkt dus een misdaad. En omdat niet voldaan wordt aan de Dublin regels (opvang in land waar migranten zich aanmelden) breekt Kabinet ook nog eens met heel expliciete regelgeving.

En daarnaast: het zijn geen 20 echte vluchtelingen (dat is statistisch gezien heel onwaarschijnlijk), dus deze illegale migranten hebben ook technocratisch gezien geen recht op verblijf hier. En daarmee geeft de Nederlandse politiek op oneigenlijke gronden 20x gratis en definitief verblijf, gratis uitkering en een gratis leven in Nederland weg, in plaats van tijdelijkeopvang in de regio volgens de afspraken.

Ja, je moet echte vluchtelingen inderdaad goed opvangen, in de regio, tijdelijk en met als doel de terugkeer naar eigen land. Dat is de -/regelgeving. De Nederlandse overheid doet hiermee dus weer een heleboel illegale dingen tegelijkertijd!

Come inside, the show’s about to start
Guaranteed to blow your head apart

Kan iemand mij uitleggen hoe dat werkt? Het kulstukje bij NOS klopt alvast niet met de feiten.

een woordvoerder van het ministerie van Justitie en Veiligheid. “We willen niet meewerken aan het cynische businessmodel van mensensmokkelaars. Als we mensen rechtstreeks van de boot zouden overnemen, dan zou een verkeerd signaal afgeven in Europa.”

En dat is natuurlijk precies wat er wel gebeurt. Herinner: illegale mensenhandel (met die NGO’s en mensenhandelaren in Libië, de migranten betalen 10.000 euro aan de mensensmokkelaars voor een overtocht naar een EU-visum), op een illegaal schip (niet legaal onder Nederlandse vlag), van illegale ‘vluchtingen’ (het zijn gelukszoekers) die op illegale manier (tegen Dublin-regels v/d EU) door de politiek (niet door de bevolking) ‘vrijwillig’ naar Nederland getransporteerd worden.

De overheid stimuleert met hun acties uiteraard wel illegale migratie, vraag maar eens na bij de Italiaanse overheid en de Italiaanse vice-premier en MinBiZa Matteo Salvini, die daar heel duidelijk over is. En dat, wat J&V hier doet, het ontkennen van overduidelijke waarheden, dat heet dus Gaslighting.

We would like it to be known the exhibits that were shown
Were exclusively our own, all our own, all our own

Grappig hoe Mark “Unilever” Rutte op criminele wijze glashard mag liegen over het weggeven van 1.5 miljard euro gemeenschapsgeld aan het grootbedrijf en de 7 miljard euro gemeenschapsgeld voor Shell specifiek, om vervolgens op dezelfde dag onder de noemer kijk-ons-deugen op criminele manier 20 asieleisers opneemt en dan tóch denkt dat hij serieus genomen moet worden de dag erna, claimend een oplossing gevonden te hebben om zowel de ongewenste Merkel als de continue illegale instroom van illegale migranten “te redden”,terwijl het voor iedereen overduidelijk is dat ook daar geen echte overeenstemming over is. (Update: Dezelfde dag al in het nieuws: Ruzie tussen Macron en Conte over opvangcentra. EU-top: Mislukt, net als alle vorige migratie-toppen, net als de G7, net als etc, etc.)

Laat staan, uiteraard, dat het EU grootbedrijf komt met een zinnig plan. Laat staan een migratieplan met daadwerkelijk democratische steun van de lokale bevolking. Vluchtelingen krijgen nog steeds een gratis en definitief verblijf aangeboden, hoeven nooit meer terug, krijgen meer rechten dan de lokale bevolkingmet bescherming van een bizar “geloof” met vrijspraak van misdaden en worden ook nog steeds uitgesmeerd door de EU over heel Europa. En men noemt dat dus een oplossing? Bizar.

Kabinet Rutte 3: Firma List & Bedrog. Het is één grote leugenachtige poppenkastshow opgevoerd uitsluitend en alleen voor het misleiden van het volk. En zo gaat de show met definitief verblijf voor ‘statushouders’ dus rustig door, want de EU en de NL Overheid heeft uiteraard nog niet de door hen gewenste 60 miljoen immigranten.

Welcome back my friends to the show that never ends
Come and see the show, come and see the show
Come and see the show
See the show

En ondertussen, off topic, ook al tig jaar onnodige stagnatie/stagflatie – is achteruitgang – door stupide Nederlands beleid met als gevolg structurele schade. De NL-bevolking is er sinds 1980 niet concreet meer op vooruit gegaan! En aldus Klaas Knot: “Mooier wordt het niet.” Maar ondertussen wel onbelaste recordwinsten voor het grootbedrijf.

De grootste criminelen werken in de politiek.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maar natuurlijk; Nederland positief over EU-voorstel voor elektronisch bewijsmateriaal

MijnOverheid-phishingsite maakte ook 2-factorauthenticatie buit