in , ,

Nederland, een kapot genivelleerd land aan de Noordzee

Het CPB heeft een doorrekening gemaakt van de betaalde belastingen, ontvangen toeslagen, en het (gestandaardiseerd) beschikbaar inkomen van verschillende voorbeeldhuishoudens met kinderen. Het CPB stelt dat deze werkwijze met voorbeeld huishoudens minder representatief is dan haar reguliere op steekproeven gebaseerde onderzoek. Het is echter wel helderder en inzichtelijker. Leest en huivert.

Hieronder de voorbeeld huishoudens:

voorbeeld huishoudens

Men gaat steeds uit van een huursituatie. De huishoudens maken geen gebruik van en gemeentelijke regelingen, ook niet de tweeverdieners met kinderen. Hypotheekrente aftrek wordt genegeerd omdat er sprake is van een huursituatie. Dit is de toegepaste berekening:

berekening beschikbaar inkomen

Hieronder het meest schokkende resultaat:

Screenshot 2015-10-24 at 13.37.57 - Edited

Een alleenverdiener met twee kinderen verdient als jan modaal bruto 80 procent meer dan het , maar houdt onder de streep slechts 7 procent meer over! Bruto is het inkomensverschil 16 duizend , onder de streep, na alle nivellerende maatregelen, is het inkomensverschil teruggebracht tot 1800 euro. Per jaar!

Als je anderhalf keer modaal verdient dan verdien je bruto ongeveer 170 procent meer dan het minimumloon. Maar houdt je er onder aan de streep maar 40 procent extra aan over….. En dan moet je nog je kinderopvang, e.d. gaan betalen…….

Lees verder bij de Bron: Vrijspreker.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het gaat u niets aan: Details zorgkosten blijven geheim

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

Permanente verarming Nederlandse volk: Staatsschuld stijgt met iedere immigrant bijna 80.000 euro