in ,

Nederland is tevreden over Rutte II en willen geen actie of revolutie

Politici zijn dan wel met kerstreces maar dat houdt niet in dat er op gebied niets gebeurt. Integendeel, de clan van 2 is druk met het wijzigen van bestaande wetten en het introduceren van nieuwe of met andere woorden, hoe kunnen we onder de duim houden en net tevreden houden zodat er geen revolutie komt. Hieronder treft u zomaar een rijtje met wetten en regels die sinds dit Kabinet zijn aangepast of binnenkort van kracht zijn.

wetten-en-reglementen-1024x817-1024x817

RODE DRAAD

De rode draad hierin is, is dat het allemaal wetten betreft waarin onze rechten als mens en als van Nederland zijn vastgelegd. En het meest opvallende is, is dat juist aan die rechten flink wordt gesleuteld en niet zo dat het voor ons burgers gunstig uitpakt, een EU  in wording.

Een en ander is wellicht nu nog niet (allemaal) voelbaar maar wie de lijst ziet, moet toegeven dat de toekomst (zonder tussenkomst voor correctie) sober en hard zal zijn voor velen van ons. Vooral als meerdere wetten en/of regels van toepassing zijn.

In eerste instantie dacht ik dat we hier te maken hebben met een gebrek aan visie en incompetentie maar dit kan geen toeval meer zijn. Inmiddels ben ik dan ook van mening dat het hier gaat om een zeer zorgvuldige en doelgerichte operatie.

WAAROM?

Gelijkertijd rijst de vraag:

Lees verder via Stop de bankiers.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie had anders verwacht, EU inname: Toch geen nieuwe verkiezingen in Zweden

Wederom verspild belasting geld zonder nadenken: Zonnefietspad kan niet tegen de kou