in , ,

Nederland luilekkerland: Aantal mensen in bijstand neemt razendsnel toe door bankzittende asielzoekers

Terwijl bejaarde Nederlanders in hun broek moeten poepen omdat ze maar drie keer per dag naar de WC mogen door bezuinigingen in de krijgen asielzoekers massaal gratis en voor niets een bijstandsuitkering van het .

Vorig jaar kregen 467.000 personen een bijstandsuitkering. Dat waren er 18.000 meer dan een jaar eerder. Per saldo is alleen het aantal bijstandsontvangers met een niet-westerse achtergrond toegenomen.

Bij mensen met een Nederlandse of westerse achtergrond was juist sprake van een daling.

Luilekkerland

Natuurlijk zal het niemand verbazen dat veel van die professionele bankzitters ‘asielzoekers' zijn (of eigenlijk: buitenlandse avonturiers die begrijpen dat ze in Nederland bakken met geld kunnen krijgen van het kabinet Rutte II).

Als we geen last hadden van massa- van kansarme nepasielzoekers zou het aantal bijstandstrekkers juist zijn afgenomen; gewone Nederlanders willen namelijk maar wat graag aan de slag.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/nederland-luilekkerland-aantal-mensen-in-bijstand-neemt-razendsnel-toe-door-bankzittende-asielzoekers/

Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS):

Lees ook eens verder bij de Bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wereldwijde opwarming slaat keihard toe met record hoeveelheden sneeuw in september

Europa: islamitische partijen bereiden zich voor op de verovering