in

Nederland neemt grote gok en koopt een nog onaf coronavaccin

wil met drie bondgenoten miljoenen doses kopen van een dat tegen het zou moeten beschermen. Het is nog lang niet zeker dat het vaccin veilig is en werkt, maar die gok willen Nederland, , en nemen.

Als alles goed gaat, zou Nederland eind dit jaar mogelijk al een flinke partij kunnen krijgen, melden ingewijden.

De onderhandelingen van het viertal landen met de makers van het vaccin zijn volgens de bronnen nog niet helemaal afgerond. Nog niet alle landen zijn akkoord, maar dat lijkt een formaliteit.

Den Haag maakte vorige week bekend met de drie andere landen te gaan optrekken in de onderhandelingen over de ontwikkeling en productie van coronavaccins.

Andere landen zijn welkom zich bij de samenwerking aan te sluiten, liet het ministerie van (VWS) toen weten, evenals dat de vier willen samenwerken met de .

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
8 maanden geleden

In mijn lijf geen gif van die massamoordenaar

De NL overheid is niet te vertrouwen ....
8 maanden geleden

Dit is nu al de tweede proef die de overheid wil nemen met haar burgers. Vanochtend ging het om 5G proef en nu wil men een proef met nota bene miljoenen mensen gaan doen ???
Wat is er met deze regering aan de hand?

Je kunt je afvragen waarom de pharma industrie zo graag wil vaccineren? Dat heeft niets met het welzijn van mensen te maken maar waarschijnlijk meer met geld te maken. Is dat omdat zij begaan zijn met de gezondheid van mensen of zien zij in vaccins giga inkomsten?
Ik denk gebaseerd om op alle ervaringen met de medische industrie dat het weer om geld gaat. Bij 3 miljoen vaccins en de kosten per vaccin € 25 praat je al gauw over 75 miljoen euro.

Maar vreemder is: sinds wanneer bemoeit een overheid zich met de ontwikkeling van vaccins?
En waarom spreekt deze overheid zich uit tegen HCQ + Zn dat wereldwijd bewezen goede resultaten geeft?
Waarom zou ik deze overheid nog vertrouwen?
Of is de regering actief bezig met Agenda 21 en Agenda 2030? Wie zegt mij dat dat niet zo is na het toelaten van honderduizend migranten die nooit zullen integreren en die alleen maar tot grote financiele problemen en grote spanningen gaan leiden?
Een regering die allerllei bevoegdheden delegeert naar BRussel zonder de burgers te consulteren.
Wie denkt dat de overheid het goede voor heeft met de burgers moet nu toch wel erg snel wakker worden.

Overigens wordt de effectiviteit van vaccins bij griep virussen zwaar overschat. In de praktijk blijkt dat een griep vaccin maar 10 % effectief beschermt tegen griep. Veel ernstiger is dat veel mensen ernstig ziek worden van een vaccin. En het blijkt dat mensen die zijn ingeent tegen de griep veel gevoeliger zijn voor het CV virus.
Ook daar hoor ik de overheid niet over.

Maar er is nog iets wat nog veel erger is en dat is het feit dat al jaren gewaarschuwd wordt tegen het gebruik van vaccins omdat bij vaccinatie middelen direct in het bloed worden geinjecteerd en daar wordt onder andere genoemd de optie om nano chips te injecteren. En een maal geinjecteerd is het onmogelijk deze nano chips weer uit het lichaam te krijgen.
In deze krankzinnige wereld met figuren als een Bill Gates die openlijk satanist is en pleit voor het reduceren van de wereldbevolking is het zaak dat burgers heel erg kritisch zijn met wat de overheid en wat de medische zorg vertelt.

Vaccinaatje
8 maanden geleden

Worden we gebruikt als proeftuin? Nederlandse overheid gaat samen met drie onbetrouwbare eu partners een onaf vaccin inslaan, Kill Gates en zijn maatjes lachen zich rot.

A.S.
8 maanden geleden

Ik vind het wel lachen want ik denk: zo snel al? Een vaccin kost normaal minstens 5 jaar ontwikkeling en testen, wat ook al nooit goed gedaan wordt, maar alla, laten we dat even in het midden houden. Dat moet VAST en zeker wel een doosimpel griepvaccin zijn, kan niet anders. Daar loopt de dekkingsgraad al jaren van achteruit en op deze manier kunnen ze het leuk opkrikken, want velen zijn bang voor het bier geworden en zullen dna graag in de rij gaan staan.

IK IN IEDER GEVAL NOOIT OF TE NIMMER!!!!!!!!!!! Ik zou graag die regering op een rijtje hebben en het bij hun tig keer in hun reet steken, kijken of ze dan ook nog blij zullen zijn.

Handig joh, die open grenzen: Maandenlange rooftocht Roemeense bende, tientallen bejaarde slachtoffers

Pensioenakkoord: jongeren definitief voor de bus gegooid, bejaarden kunnen alvast gaan klagen over dalende beurskoersen