in ,

Nederland ontving tientallen Syrische fraudeurs en oorlogsmisdadigers op als vluchteling

In de afgelopen aantal jaar heeft ons land verblijfsvergunningen verstrekt aan enkele tientallen Syrische fraudeurs en oorlogsmisdadigers die zichzelf hadden uitgegeven voor vluchtelingen voor de bloedige die jarenlang gewoed heeft in het Midden-Oosterse land.

Een deel blijkt echter zélf schuldig aan die gruwelijke strijd, of heeft erover gelogen tegen de IND.

Immigratiesceptici riepen het al vanaf het begin van de in 2015, maar werden weggewuifd door de opengrenzenhorde voorgezeten door toenmalig -europarlementariër Judith Sargentini: nee hoor, er reizen geen terroristen mee in de massale vluchtelingenstroom die van ë naar Nederland voerdet. Maak je geen zorgen, wees niet guurrechts en open die grenzen!

En wat blijkt nu? Die vrezen waren dus wel degelijk gegrond. Niet alleen omdat er gewoon oorlogsmisdadigers naar Nederland kwamen én hier asiel kregen, maar ook tientallen lui de gastvrijheid van ons land misbruikten om eens even lekker te plegen.

De IND heeft dus toch maar wat verblijfsvergunningen ingetrokken. We lezen in De Telegraaf vandaag dat de asielclub van de toch maar besloot onderzoek doen.

En wat blijkt? Tientallen malen is er bewezen dat ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe grote vervuilers profiteren van Europese coronacrisissteun

Covid19 is duidelijk een onderdeel van de NWO blauwdruk