in ,

Nederland stuurt aan op wereldoorlog

stuurt (ongewapende) marechaussees naar het rampgebied in Oekraïne, de eerste stap om gewapende  hun gang te laten gaan in het kruitvat. De , de EU en de laten Nederland nu als verkenner het toekomstige oorlogsgebied binnenwandelen. Als er iets gebeurt, dan is per definitie verantwoordelijk. Pro-Russische separatisten waarschuwen dat de komst van een VN-politiemissie naar de plek van het gecrashte in Oekraïne verstrekkende gevolgen zal hebben. “Dat wordt de Derde ”, verklaarde een van hen.

Het feit dat het rampvliegtuig over Oekraïne vloog terwijl al lang bij de media en de inlichtingendiensten bekend was dat de separatisten over raketten beschikken die de de burgerluchtvaart kunnen treffen, roept grote vraagtekens op. Nu worden er ook militairen gestuurd, het risico bestaat dat de  derde wereldoorlog zal ontstaan. Kennelijk zijn de westerse landen wederom uit op escalatie van het conflict in Oekraïne om zodoende de controle over olie en gas te krijgen, een lang gekoesterde droom. Het IMF pompte al miljarden in Oekraïne om Rusland buiten spel te zetten. “Als die internationale troepenmacht daadwerkelijk komt dan breekt hier de pleuris uit. Dat wordt Wereldoorlog Drie”, zo tekende RTL-correspondent Jeroen Akkermans op uit de mond van een separatist.

via Nederland stuurt aan op wereldoorlog.

Photo by VanDammeMaarten


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer een storing bij Rabobank – om bang van te worden

EuroCommissie geeft weer 25 miljard extra uit, doet alsof ze bank zijn